2777
2789
عنوان

زن که باشی 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 17 پست
اتفاقا با هنرمندا زندگی کردن و زیر یک سقف رفتن خ سخته... اونا اکثرا دچار بیماریهای روحی و روانی هستن ...

خب کارگر دارن حتما برا کار های خونه واقعا زشته زن گلزار آشپزی کنه🤪

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
خب کارگر دارن حتما برا کار های خونه واقعا زشته زن گلزار آشپزی کنه🤪

خودشون میدونن. به ما چه )/: 

دیدی زنهای کوجه کلی غیبت میکنن و زر رر ... آخرشم میگن توکل بر خدا به ما چ خودشون میدونن ههههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون میدونن. به ما چه )/:  دیدی زنهای کوجه کلی غیبت میکنن و زر رر ... آخرشم میگن توکل بر خدا ...

والااا😁

نه جمله اول تاپیکت نه آخرش ب چی ختم شد😂

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉