2777
2789
عنوان

خوبیه اینکه توی سن کم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 24 پست

مبارک باشه عزیزم

ولی یه جنبه دیگه هم داره 

شما تایمی که باید جوونی کنی رو میخوای با کار خونه و بچه داری بگذرونی که البته یه انتخاب شخصیه و به خود شخص مربوط میشه 

ربطی نداره البته به نظرم مادر که هیچی پدر خیلی مهمه سنش بهت نزدیک تر باشه اکثرا پدرای باحال و پایه س ...

نه به نظرم ربطی نداره من بابام ۲۶ سال ازم بزرگتره همه گندهامونو باهم میزنیم🤣🤣🤣❤❤

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه اسی جان قدمش پر خیرو برکت

ولی با احترام نظرتون رو قبول ندارم 

بچه مادر اگاه میخواد نه صرفا کم سن

مادرای نسل های قبل شاید خیلی از مادرای الان جوون تر بودن اختلاف سنی های چارده پونزده سال داشتن اما چقد بچه هاشونو کتک میزدن برعکس الان درحالی که مثلا بابد با اعصاب تر هم باشن 

یا چقدر حقوق دختراشونو نادیده میگرفتن درحالی که الان اوضاع بهتره

امیدوارم شما کنار جوونیت مادر اگاهی هم باشی❤️

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
مبارک باشه عزیزم ولی یه جنبه دیگه هم داره  شما تایمی که باید جوونی کنی رو میخوای با کار خونه ...

بله اینم هست ولی خب سه سال ازدواج کردم کارای خونه فقط با من نیست و مودم و همسرم با هم انجام میدیم...میگم که خیییلی بستگی به شرایط داره...

نه به نظرم ربطی نداره من بابام ۲۶ سال ازم بزرگتره همه گندهامونو باهم میزنیم🤣🤣🤣❤❤

بابای من ۲۱ سال ازم بزرگتره بلانسبت ... هعی .. هر وقت تو هر سنی پدر و مادر احساس کردن نیاز دارن و عاقل شدن بچه دار بشن خوبه به سن ربطی نداره به قول تو

بله اینم هست ولی خب سه سال ازدواج کردم کارای خونه فقط با من نیست و مودم و همسرم با هم انجام میدیم... ...

بله اما به محض بچه دار شدن شما باید تمام و کمال خودتو صرف اون کنی

بابای من ۲۱ سال ازم بزرگتره بلانسبت ... هعی .. هر وقت تو هر سنی پدر و مادر احساس کردن نیاز دارن و عا ...

دقیقا همینطوره.

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡