2789
بجه ها من اینو خریدم،  سلطنتی بهتر نبود؟ مبل اسی چشممو بیشتر گرفت https://s8.uupload.ir/files/i ...

خیلی نازه ک😍

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسندیدم خوشم اومد،  برای رنگ فرشم بلد نیستم،  ولی فک کنم تو مایه ها کرم بهتر باشه

فرش قراره دست باف بخرن برام هریس بااینکه گرونه عتیقه اس اما دودلم بزار عکسشو بفرستم ببین

خیلی نازه ک😍

مرسی عزیزم،  من خیلییییی گشتم و واقعا هیچ مبلی به دلم نبود تا دیگ دیروز رفتم پول دادم و خریدم،  الان مال اسیو ک دیدم یهو دلم لرزید😂🥲

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
فرش قراره دست باف بخرن برام هریس بااینکه گرونه عتیقه اس اما دودلم بزار عکسشو بفرستم ببین

ی تخته فرش با شوهرته ی تخته با خودت؟ فرش دستباف قیمت مناسب سراغ نداری؟ 

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
ی تخته فرش با شوهرته ی تخته با خودت؟ فرش دستباف قیمت مناسب سراغ نداری؟ 

نه دوتا ۶ متری جفتن باهم ۱۲۰ ایناس یه مدلم هست ۷۰ ارزونترینش ۵۰ تو شهر ما فقط اتاق خواب دختر فرش میبره 

مرسی عزیزم،  من خیلییییی گشتم و واقعا هیچ مبلی به دلم نبود تا دیگ دیروز رفتم پول دادم و خریدم، ...

مبارک باشه ان شاءلله به شادی استفاده کنید💗

انتخاب اسی هم خوبه ولی سلطنتی ب نظر من تکراری شده و قدیمی هرچند که هنوزم این سبک مبلمان طرفدارای خودشو رو داره ولی انتخاب شما جدید و بروز بود خوشم اومد

صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان💗دعا کنید به هدفم برسم گلا🪐☁هرگز از گردش ایام، دل آزرده مباش! بامدادی است پی هرشب تاری؛ آری..! "علامه طباطبایی"