2777
2789
دوستان سلام من به واسطهی شغلم در این زمینه اطلاعاتی دارم که عرض می کنم خدمتتون.. اولا طبق قانون بیمه مرکزی حد اقل تعداد برای بیمه تکمیلی گروهی 50 نفره ..که اکثر شرکتها تعدادهای بالاتر این رو مد نظر قرار میدند چرا که تعداد کم تماما ضرره... ضمن اینکه گروه نباید به منظور گرفتن بیمه تشکیل شده باشه ... یعنی اینکه شما اینجا لیست جمع کنید فایده ای نداره ... گروه مثلا باید پرشنل یک شرکت یا سازمان باشند... گروه باید شخصیت حقوقی داشته باشه.. پس بدیهیه اینکه شما دور هم جمع شید و یه گروه تشکیل بدید شخصیت حقوقی تشکیل نمیشه .... اکثر شرکتها بیمه درمان انفرادی ندارند به هیچ وجه ... فقط یه شرکت کمک رسان به نام "SOS انفرادی بیمه میکنه که قوانین سختگیرانه داره .. تو اینترنت سرچ کنید شمارش میاد سمت گاندیه ... دیگه اینکه اگر میبینید یکی از فامیلهاتون به صورت انفرادی بیمه داره ..یه سری از نماینده های شرکتهای بیمه به صورت خلاف قانون اسامی انفرادی رو توی لیست شرکت ها و سازمان ها اضافه میکنند... این کار خلافه و در صورتی که شرکت بیمه متوجه بشه ( اکثر اوقات زمان پرداخت خسارت دفترچه تامین اجتماعی رویت میشه و همه چیز لو میره )، حق بیمه عودت نمیشه و خسارت هم قابل پرداخت نیست ... مگر اینکه مثلا عضو انجمن فروشندگان لوازم خانگی باشند ( مثال زدم ) و انجمن بیمه خریداری کرده باشه
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکاری که میتونم بدم .. اگر دفتر چه تامین اجتماعی دارید شما طبق قانون یک کارگر محسوب میشید ( ناراحت نشید منم کارگر حساب میشم ) بنابراین می تونید با پرداخت یه مبلغ اندکی به عنوان حق عضویت عضو اتحادیه کارگری ( خانه کارگر ، سندیکا کارگریو..) بشید و از هون جا بیمه تکمیلی براتون رد بشه ... پس از اتحادیه های کارگری پرس و جو کنید ...
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094
راستی دوست عزیزصاحب تاپیک اگر برای زایمان می خوای بپرس که دوره انتظار بهت نخوره وگرنه خسارت قابل پرداخت نیست .. ضمن اینکه سقف تعهدات بستگی به قرارداد داره و جاهای مختلف با هم متفاوتند ...

دفتر بیمه نوین برید خیلی راحت هم انفرادی هم گروهی بیمه تکمیلی داره 

بیمه دانا یا ایران برید اونجا با پرداخت هزینه 1 سال میتونید بیمه تکمیلی بشید 

شکسته این جماعت بال ما را پریشان کرده ماه و سال ما را تو هم ای بی وفا از ما بریدی نمی پرسی دگر احوال مارا
سلام عزیزم شما میتونید با این شماره تماس بگیرید ایشون نماینده بیمه سامانه. ما خودمون رو بیمه تکمیلی ...

میدونم این تاپیک قدیمیه اما اگر بیمه تکمیلی نیازتون هست با من تماس بگیرین09383683930

دوستان سلام من به واسطهی شغلم در این زمینه اطلاعاتی دارم که عرض می کنم خدمتتون.. اولا طبق قانون بیم ...

سلام عزیزم من نماینده بیمه سامان هستم و شرکت ما بهترین طرحهای تکمیلی انفرادی رو اراپه میکنه.اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بامن تماس بگیرین.09383683930

گروه از کجا بیاریم اخه؟ ازاد هزینه زایمان خیلی زیاده

سلام عزیزم من نماینده بیمه سامان هستم و شرکت ما بهترین طرحهای تکمیلی انفرادی رو اراپه میکنه.اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بامن تماس بگیرین.09383683930

2790
2778
2791
2779
2792