2777
2789
عنوان

تاپیک زایمان رو خوندم وحشت کردم😳

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست
نه به اندازه طبیعی درد سزارین با یه شیاف درد سریع کم میشه ولی درد طبیعی خیلی شدیده 

ولی خوب سزارین ۷ لایه شکم رو پاره میکنن هیکل آدم خراب میشه افسردگی بعدشم نگم که بچه هم میاد مسئولیتت بیشتر میشه از یه ورم شوهرت حالا خوب باشه یا نباشه یه طرف دیگه هم با اون حال داغون بعد زایمان دنبال سیر کردن شوهر که یه موقع نپره،  اصلا موندم به خدا از الان منم میترسم از زایمان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا😳

کلی ورزش و توصیه های نزدیک زایمان هست انجام بدید زایمان ان شاءالله راحته .. کتاب یا دوره باید تهیه کنید یا پیجی که مرتبط باشه به بارداری و .. دنبال کنید یا از دکتر راهنمایی بخواید ... در کل کلی راه هست دراینده استفاده کنید .. من خودم دوره اقدام و کتاب ریحانه بهشتی و پک اقدام گرفتم کلی توصیه اخلاقی پزشکی معنوی و .. ذکر شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ولی خوب سزارین ۷ لایه شکم رو پاره میکنن هیکل آدم خراب میشه افسردگی بعدشم نگم که بچه هم میاد مسئولیتت ...

نه شوهرم که اوکیه من از دردش میترسم شاید باورت نشه یه ساله عقد کردیم هنوز رابطه نداشتیم چون میترسم😳😐

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ولی خوب سزارین ۷ لایه شکم رو پاره میکنن هیکل آدم خراب میشه افسردگی بعدشم نگم که بچه هم میاد مسئولیتت ...

به نظرم اینکه اندامت خراب بشه بهتر از اینکه اونهمه درد بکشی🥺

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

من سزارین بودم اصلا جاش معلوم نیست که افسردگی تو طبیعی هم میاد ربطی به سز نداره بچه که میاد خدا بهت یه قدرتی میده اصلا مسئولیت اذیتت نکنه مگر اینکه زبادی خودت اهل غر باشی . الان این فکرارو نکن الکی تو ذهنت جو سازی میشه نگران هیچی نباش من تجربه دارم بهت اطمینان میدم هیچی اونقدر سخت نیست که کم بیاری 

من سزارین بودم اصلا جاش معلوم نیست که افسردگی تو طبیعی هم میاد ربطی به سز نداره بچه که میاد خدا بهت ...

مرسی عزیزم  😍 💖 البته کلا نینی فک کنم جو خونه و خانواده رو عوض میکنه همه چی یه رنگ دیگه میگیره گمون کنم بهترین حس دنیا باشه مادر شدن اینکه یه نفر از شکم خودت بیاد خودت بزرگش کنی تربیتش کنی :)

میگم منی که از رابطه میترسم چجوری میخام زابمان کنم منظورم این بود عشقم

اهان پس تو دوتا مشکل داری ! رابطه که ترس نداره اما خدایی زایمان خیلی ترس داره حتی فکر کردن بهش هم مو به تن ادم سیخ میکنه