2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری حل میکنی یه توضیح میدی چون امتحان دارم

ببین تو موازنه مهم ترین نکته انتخاب اولین اتم هست برای موازنه. از ترکیب بزرگتر شروع کن. مثلا اینجا oاولین اتم هست ترکیب شروع هم HBro3

یه توضیح میدی چجوری حل میکنی امتحان دارم 

اول از اونی که تنها تو یه ترکیب در هر طرف هست شروع کن اینجا میشه o 

بعد ضریب اولی و آخری معلوم میشه راحت تره که H رو حساب کنی چون طرف راست Br تنهاست هر چی بشه راحت ضریب میگیره

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

پشت پیچیده ترین ترکیب ۱ بذار یعنی پشت HBrO3 

Br و H چون توی چندتا دیگه از ترکیب های واکنش هستن کاری بهشون نداریم ولی O فقط تو H2O هست

توی HBrO3   سه تا O داریم پشت H2O سه میذاریم تا تعداد O موازنه بشه 

الان میتونیم H  هم موازنه کنیم سمت فرآورده ها فقط تو H2O هیدروژن داریم که با ضریبش کلا ۶ تا H این سمته ...سمت واکنش دهنده ها توی HBrO3 یک هیدروژن داریم پس برای اینکه موازنه شه باید HBr پنج تا هیدروژن داشته باشه یه ضریب ۵ میاد پشت HBr 

حالا سمت واکنش دهنده ها ۶ تا Br داریم باید سمت فرآورده هم ۶ تا باشه پس پشت Br2 ضریب ۳ میذاریم 

موازنه شد