2777
2789
عنوان

دکتر تیزرو در ارومیه

| مشاهده متن کامل بحث + 37439 بازدید | 30 پست
من خودم فراوون دیدم رفتن و نتیجه نگرفتن حتی دختر عموم اما تو تهران صد درصد نتیجه میشه اگه خدا بخواد ...

تورو خدا بپرس ببين تهران كجا رفتن برا اي وي اف تورو قران خيلي ضروري نياز دارم فدات شم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دکتر تیزرو برای ناباروری آقا (واریکوسل و ضعیف بودن اسپرم)و خانم( تنبلی تخمدان) کسی نتیجه گرفته ...

عزیزم شما رفتین پیش دکتر تیزرو؟؟؟

راضی بودین؟؟؟

نفسم به نفست بنده ، عمرم ، نفسم ، جوونم ، فقط و فقط پسرم

سلام من خودم ارومیه هستم وپیش دکتر خیلی خوبی مریض میبرم که از اصفهان اومدن وهر کس تمایل داره رحم اجاره از ارومیه یا شهرهای تبریز و تهران وهر شهری که تمایل داشتین براتون معرفی میکنم و تا به حالا هر کسی معرفی کردم به امید خدا حامله شدن وخوش حال میشم به شما خانواده های محترم هم کمک کنم تخمک# رحم# _اجاره#ارومیه#تهران#۰۹۱۴۹۷۰۷۳۸۳شباهنگ تماس بگیرید

آقای دکتر تیزرو دکتر فوق‌العاده ی هستند حتی از کشور های دیگر هم برای درمان پیش ایشون میان‌ 

اگر کسی می خواد اجاره ای رحم و یا اهدای تخمک کند ویا نیاز دارند خوشحال میشم کمک کنم من در شهر اورمیه هستم با این شماره تماس بگیرید 09028885033

اگر کسی می خواد به دکتر تیزرو مراجعه کنه من در خدمتم تو بیمارستان ایشون کار می‌کنم 09028885033

سلام عزیزم یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین

دکتر تیزرو عمل واریکوسل هم خودشون انجام میدن؟؟

سلام دکتر تیزرو برای ناباروری آقا (واریکوسل و ضعیف بودن اسپرم)و خانم( تنبلی تخمدان) کسی نتیجه گرفته ...

سلام عزیزم منم دقیقامشکل شمارودارم هم شوهرم واریکوسل دارم خودمم تنبلی ۵ساله اقدامم شماجواب گرفتی توروخداراهنماییم کن خیلی نگرانم