یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔
سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم من به کمکتون احتیاج دارم.من واسه پایان نامه ارشد معماریم میخوام پرسشنا ...
خیلی زیاده سوالاش و بعضیاش تکراریه
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
خیلی قشنگه ومن معتقدم خیلی قشنگه یه مادر وپدر یه نیتی ته دلشون بکنن برا بچه مثلا به امید اینکه یار مهدی بشه مهدیار...
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت..."ای غم تو برو‹ گوشه کناری ›بنشین" سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔