2821
2789

ماهان 

یه کاربر ترکیده(سابقه سه بار تعلیق در نی نی سایت گل🔪)...یه کنکوریه خوشبخت ..یه صلوات واسه قبولی پزشکیم میفرسی...با تچکررر...صدای ضبط باشگاه پسرا رو قطع کنی ، انگار وسط بیمارستان زنان و زایمانی😂😂💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما چی پیشنهاد میدی.ایرانی یا حتی عربی باشه مهم نیست فقط به دلم بشینه

فعلا چیزخاصی مدنظرم نیس اما

آیهان و تیام بنظرم جالبن

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

عزیزم اگر اسم خودتون از ائمه هست یا دوست دارید اسم ائمه بزارید رو فرزندتان چون هم برای این دنیا و اون دنیاش خوبه 

اگر نه از اون دو اسم ماهان قشنگ تره 

رادمهره یه کم سنگینه و به فامیل میخوره 

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزم من به کمکتون احتیاج دارم.من واسه پایان نامه ارشد معماریم میخوام پرسشنا ...

خیلی زیاده سوالاش و بعضیاش تکراریه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
مهدی یار همسرم هم دوست داره

خیلی قشنگه ومن معتقدم خیلی قشنگه یه مادر وپدر یه نیتی ته دلشون بکنن برا بچه مثلا به امید اینکه یار مهدی بشه مهدیار...

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
همسرم هم میگه رادمهر طولانیه و دو بخشی تک بخش بزار ولی چیزی به دلم ننشسته

رایان ، دایان ، رادین ، رایکا ، مهراز ، مسیح ، مسیحا ، یونا ، آمین

از پذیرش درخواست دوستی نرها معذوریم عواقب آن با خودتان است

مسیحا  ساشا  رایان  بردیا  ادرین  ارشیا  پارسا  رُهام  اریا  رادین 

دارا  سپهر   تیام   کارن  کوروش  کیارش  مهرداد  مهدیار   مانی 

متین    نیهاد     یاشا  یاشار   الیار   دومان    و...

شد شد،نشد میرم خودمو از رو مبل پرت میکنم پایین...:/‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!   منو با عینک دودی دفن کنید نور به قبرم میباره اذیت میشم... انقد حرفه ای دروغ میگید ک حتی خود شیطانم گردن نمیگیره...آنابل ترسناک نبود فقط اسنپ چت نداشت... "ای غم تو بروگوشه کناریبنشین"    سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند!... بقول سورنا : دیگه خاطرم نیس زندگی کجاس!!... ، نیم کیلو شیرینی بخرید با خودتون اشتی کنید معلوم نیس تو امضا ها تون باکی میجنگید بخدا کسی کاری باهاتون نداره 😂😂💔