2777
2789

من مشاورم این اواخر خیلی کمتر پیام میده و وقتی پیام میدم خیلی دیر جواب میده.. کارشم خوبه.. ولی من میخوام بیشتر پی گیری کنه چندبارم ی جورایی  بهش گفتم ک دیر جواب میدی اینا.. گفت خیلی سرم خیلی شلوغ و فلان.. الان من بیشتر بهش احتیاج دارم ک پیگیرم باشه... اخه ایت20 روز خیلی مهمه قرار بود امشب جلسه بزار ولی خبر نداد... به نظرتون چطور بهش بگم یکم بیشتر پیگیر باشه 

دوست دارم خود قبلم باشم                                          شما چطور؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم رو درواسی نداره همینا وقتی هزینشون یه روز دیر واریز بشه برنامرو قطع میکنن 

نه بنده خدا اینجوریم نیس خانم خوب و صلاحی هستش.. ولی.. 

چرا جدیدا این شکلی شدنن

من یکی شون دانشجوعه که خودش مستقیم گفت امتحان دارم 

اون یکی که کارش مشاوره اس و ۴۰ ۵۰ سالشه 

هر روز میره کوه و صحرا و طبیعت عکس پروف عوض میکنه

هر وقت امضامو دیدی یه صلوات بفرست همین :) 
من یکی شون دانشجوعه که خودش مستقیم گفت امتحان دارم  اون یکی که کارش مشاوره اس و ۴۰ ۵۰ سالشه&nb ...

اینم دانشجو البته سال اخره... یعنی بخاطر همینه؟؟ 

روم نمیشه.. اصن نمیدونمم چی بگمم

با پر رویی و راحت

انتظارت کاملا به جاست

مشاورت باید توی این ۲۰ روز حواسش باشه که تو تایمت خیلی مهمه

ثانیه به ثانیت

نباید برنامتو بهم بریزه

والا مشاور من همینه فردای روزی که قرار بوده پول واریز کنم نکردم کلا نیست شده😐💔

😂نه به مشاوران پول پرست

با پر رویی و راحت انتظارت کاملا به جاست مشاورت باید توی این ۲۰ روز حواسش باشه که تو تایمت خیلی مهم ...

من خودمم یکی دو رو نخودنم درس عذاب وجدان داشتم.. بهش گفتم.. میتونستم دروغ بگم ک خوندم و فلان... میگم نکنه به خاطر این عصبی شده.. 

من خودمم یکی دو رو نخودنم درس عذاب وجدان داشتم.. بهش گفتم.. میتونستم دروغ بگم ک خوندم و فلان... میگم ...

ببین عزیزدلم

تو هر قراری از روز اول با مشاورت داشتی باید انجام بشه

اگر پیگیری روزانه بوده باید انجام بشه

اگر جلسات هفتگی داشتین، باید انجام بشه 

و...

درگیری های شخصیش و اینکه از تو ناراحت بشه یا نشه( که دلیلی برای ناراحت شدن نمیبینم) نباید توی این مسئله تاثیری بذاره

و این رو از من داشته باش

مهم ترین چیز، توی این روزای پایانی داشتن ذهن آروم و درگیر نشدن با هیچ گونه حاشیه ای و صرفا کتاب رو گذاشتن جلوت و خوندنه

همین و بس

حتی اگر میبینی پیام دادنت به مشاورت اعصابتو خورد میکنه ولش کن

من حتی تا روز قبل از کنکورم مدام مشاورم و پشتیبانم بهمزنگ میزدن تلفنو از برق کشیدم و گوشیمم که خاموش بود از قبل، نشستم خوندم

برو با آرامش همین الان کتابتو جلوت باز کن و صرفا بخون

همه ی حاشیه ها رو از ذهنت دور کن

چون خیلی استرس داری طبیعیه ذهنت دنبال این باشه برات درگیری جدید بتراشه تا از اون استرس درس و آزمون فرار کنه

فقط کتابو باز کن

همین

ببین عزیزدلم تو هر قراری از روز اول با مشاورت داشتی باید انجام بشه اگر پیگیری روزانه بوده باید انج ...

خیلی خیلی ممنونننمم.. واقعا درست میگی.. اتفاقا چند روزی دوستمم رو اثر گذاشته ازموناش بالای 6900 شده همش میگف تهران و شیراز و اصفهان قبولم.. کلا شده استرسس و ترس ک اگه منم باز قبول نشم چی بازم مرسی