2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 43 پست
اره اون دوستم داره خیلیم دوستم داره😔 اما من همیشه حسود بودم

من خودم خیلی از دخترای فامیل شوهرای خییلی پولدار دارن اما ذره ای حسودی نمیکنم چون می‌دونم همسرم دوستم داره و جز اون با هیچکس خوشبخت نمی‌شدم وضع مالیمون متوسط می‌خوایم تلاش کنیم همه چی رو به دست بیاوریم....زندگی کوتاه تر از چیزیه که بخوای حرص بخوری شاد باش عزیزم

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانواده من وضعیت مالیشون خداروشکر بد نیست ولی خالم با اینکه همسرش یه کارگره زندگیشون پره ارامشه ، خیلی وقتا حسرت اون ارامش تو دل منه ولی اونا حسادت مادرمو میکنن چون پول مهمترین معیار زندگیشونه

😔😔خب گاهی ادما هم پولدارن هم باشعور

اره ، ولی قرار نیست دنیا به ادما اسون بگیره ، ادما هرچقدرم خوشبخت باشن باز یه جای زندگیشون میلنگه ، چون قاعده دنیا اینه ادما هیچ وقت خوشبختی مطلق رو تجربه نمیکنن

همه چی باهم مهمه  همه چی درکنار هم مهمه

بله همه چی کنار هم اما به قاعده ، مثل ادویه غذا باید به اندازه  باشه اگه کم باشه بده زیاد باشه هم بده ، ولی مگه تو تو زندگیت محتاجی ؟ اون مزه کمه؟نه به قاعدس ولی تو زیاد میخوای زیادیش فقط خودتو نابود میکنه چون دیگه نمیتونی لب به اشی که پختی بزنی ، میخوای همسرت پولدار بشه اول. ببین ظرفیتش رو داره ؟ اگه اره پس پا به پاش زندگیتو ببر بالا