إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چون تازه نامزد کردین و زیاد رابطه نداشته اینطوریه،مسلما هرچی زمان بگذره این حالت کمتر میشه ،الان بگی ،هرکی یه چیزی میگه ،بهترین و مطمئن ترین کار مراجعه به یه متخصص س تراپیسته که حالا ممکنه متخصص اورولوژی یا اعصاب یاهرمتخصص مربوطه ایی باشه باید پرس و جو کنی ببینی توی تخصص کدوم متخصصه و کدومشون بهتر میتونه این مشکلو درمان کنه ولی از نظر من که خودم دیرانزالم یه بخش زیادیش وراثتی و ارثیه به ژن مربوطه و یه بخش زیاد دیگش مشکلات اعصابه،ضعف اعصاب خیلی توی زودانزالی موثره
خیلیا اینجورین ،اکثرشم از استرس و ضعف اعصابه،بیشتر قرصای تاخیری ام که توی بازار و داروخونه ها هس،اونایی که شیمیاییه اکثرشون قرصاییه که توی رده داروهای اعصابه ،یه سری داروهای و قرصاشم گیاهیه که توی داروخونه ها هس
اینکه بدتره،بخواد بدون معاشقه تا هیچی نشده ،زودی بره سر قضیه و خوردن،ممکنه زیر یه دیقه بیاد،باید بدون استرس و با کنترل اروم پیش برن تا دیرتربشه به مرور زمان
۳ روز پیش قرار بود تا چن وخ این اقا به خواستگاریت بیاد ,چیشد سریع به این مرحله رسیدین؟اسکل فرض کردی ...
خب شور و هیجان دوران نامزدی و کنجکاوی و عطش نمیزاره کار به اونجا بکشه،اتفاقا شاید این قضیه اگه کنترل شده باشه خیلی چیزارو مشخص کنه و دوطرف شاید یه کم زمان بیشتری واسه فکر کردن به هم بدن و شاید کلا منصرف شدن،عدو شود سبب خیر خلاصه