2777
2789
عنوان

زودانزالی

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 25 پست
دکمه لباسشو باز نکن 

تو روحت دختر🤣

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره بخدا داشتم دکمشو بازمیکرد بی حس شد

چون تازه نامزد کردین و زیاد رابطه نداشته اینطوریه،مسلما هرچی زمان بگذره این حالت کمتر میشه ،الان بگی ،هرکی یه چیزی میگه ،بهترین و مطمئن ترین کار مراجعه به یه متخصص س تراپیسته که حالا ممکنه متخصص اورولوژی یا اعصاب یاهرمتخصص مربوطه ایی باشه باید پرس و جو کنی ببینی توی تخصص کدوم متخصصه و کدومشون بهتر میتونه این مشکلو درمان کنه ولی از نظر من که خودم دیرانزالم یه بخش زیادیش وراثتی و ارثیه به ژن مربوطه و یه بخش زیاد دیگش مشکلات اعصابه،ضعف اعصاب خیلی توی زودانزالی موثره

وا یعنی دیگه دراین حد...حتما باید بره دکتر

خیلیا اینجورین ،اکثرشم از استرس و ضعف اعصابه،بیشتر قرصای تاخیری ام که توی بازار و داروخونه ها هس،اونایی که شیمیاییه اکثرشون قرصاییه که توی رده داروهای اعصابه ،یه سری داروهای و قرصاشم گیاهیه که توی داروخونه ها هس

۳ روز پیش قرار بود تا چن وخ این اقا به خواستگاریت بیاد ,چیشد سریع به این مرحله رسیدین؟اسکل فرض کردی ...

خب شور و هیجان دوران نامزدی و کنجکاوی و عطش نمیزاره کار به اونجا بکشه،اتفاقا شاید این قضیه اگه کنترل شده باشه خیلی چیزارو مشخص کنه و دوطرف شاید یه کم زمان بیشتری واسه فکر کردن به هم بدن و شاید کلا منصرف شدن،عدو شود سبب خیر خلاصه

فازت چیه بعد یه سال اومدی پست ریپلای میکنی جواب میدی

چون خودم دیرانزالم،گفتم با کسایی که با مشکل زودانزالی توی زندگیشون مواجهن بتونم راهکارایی که حالا یابه تجربه دیدم یاخوندمو به اشتراک بزارم