2777
2789
عنوان

غذاي قرمز

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
اره دوست داره از تو دم قرنز باشه خيلي بهونه گيره

خب شما قبل از اینکه براش تو بشقاب بکشی پلو وخورشت رو قاطی کن بریز تو قابلمه مثلا براش دم بذار تا بخوره .

چاره ایی نیست باهاش راه بیا تا خوب بشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

قیمه پلو ...عدس پلو هم میتونی یه قاشق نصف رب سرخ کنی تو مواد قاطی کنی و همچنین زعفران قاطی موادش کنی ...شامی رودباری ...کوفته درست کن بعد پیاز سرخ کن بعد فلفل دلمه هم باهاش تفت بده رب هم سرخ کن باهاش آب بریز کوفته ها بنداز توش ....یا کتلت درست کن بعد سیب زمینی رو خوب سرخ کن بیشتر از حد معمول سرخ بشه  رب هم سرخ کن آب بریز همه رو قاطی کن ...نخود پلو هم نخود ها رو بپز بعد پیاز و رب و گوشت چرخ کرده و نخود های پخته شده رو قاطی برنج کن ...هر غذایی رو میشه میشه درست کن که دخترت دوست داشته باشه عزیزم

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

كوفته چطوريه

کوفته ترکیباتش برنج گوشت کرده سبزی لپه، وسطشم دلبخواه یا تخم مرغ اب پز یا گردو زرشک گشمش یا الو... 

درست ک کردی میگذاری ک تو سسی ک فقط پیاز سرخ شده و رب تفت داده شدت با ادویه هست و اب میریزی و کوفته هارو میگذاری توش میپزه

البته من خلاصه گفتم دستور کاملش از گوگل نگاه کن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه