2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من لکه هام خیلی کمرنگ شده

سه سال پیش تو یکی از تاپیک ها گفته بودین از ۱۸سالگی ثابت موندن لک ها الان که سه سال گذشته بیشتر نشدن لک ها هنوز هم همونقدره؟و این که بعد این که کمرنگ شدن دیگه برنگشتن؟

سه سال پیش تو یکی از تاپیک ها گفته بودین از ۱۸سالگی ثابت موندن لک ها الان که سه سال گذشته بیشتر نشدن ...

نه بیشتر نشده مال من به مرور با رعایت هایی که داشتم و دکتر رفتم کمرنگ شده خیلی یه جاهایی هم رفته 

نه بیشتر نشده مال من به مرور با رعایت هایی که داشتم و دکتر رفتم کمرنگ شده خیلی یه جاهایی هم رفته

میشه به من هم بگید چه چیز هایی رو رعایت کردین و چه مدت دارو استفاده کردین که کمرنگ تر شدن واسه من دارن بیشتر میشن کمرنگ تر هم نمیشن که هیچ پررنگ تر هم میشن.

میشه به من هم بگید چه چیز هایی رو رعایت کردین و چه مدت دارو استفاده کردین که کمرنگ تر شدن واسه من دا ...

یه سری رعایت غذایی مثلا عدس و ماکارونی و فلفل و سس و گوجه و بادمجون .... اینایی که ضرر داره نخوردم چیزایی که برا کبد خوبه بخور من نخاروندم کیسه نکشیدم برا شیوه نوره میزنم ژیلت رو حذف کردم پیش دکتر جویا هم رفتم دارو ساختنی زدم سرکه انگبین آب پنیر افتیمونی و کاسنی و شاتره خاکشیر ولی همش رو با هم نه ها به نظرم برو پیش یه طب سنتی که خوب باشه و متخصص پوست دیگه ویتامین سی دی و ای و آهن اینا هم خوبه

میشه به من هم بگید چه چیز هایی رو رعایت کردین و چه مدت دارو استفاده کردین که کمرنگ تر شدن واسه من دا ...

راستی من به جا لوسیون روغن میزدم مثلا بنفشه و بادام شیرین گل سرخ 

الانم ادامه میدین روغن زدن رو؟یا فقط یه مدت زدین بعد نزدین دیگه؟

نه زیاد ولی خو کلا هر از گاهی بزنی بهتر 

من پوستم خودش چربه اما کسی که خشک رعایت باید کنه بیشتر

هنوز هم نمی خورید اینا رو؟

الان دیگه میخورم میگم الان گاهی رعایت میکنم گاهی نه اما لباس روشن پوشیدن و گشاد نکشیدن کیسه و اینا رو رعایت میکنم ژیلت نمی‌کشم از نوره استفاده میکنم ببین من دو سه سال طول کشید تا الان خیلی بهتر شدم همه داروها ساختنی خوبه اما باید مداومت بدی غذای سالم در کنارش استفاده از داروهای طب سنتی که برای کبد خوبه ویتامین ها من حجامت هم رفتم روغن درمانی عالیه نوره به من ساخت به جای ژیلت کلا باید خودت دکتر خودت بشی رعایت کنی تا نتیجه بگیری