2777
2789
عنوان

بچه چهار ماهه ای که....

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 26 پست
دیگه چهارماه اگه روشکم میذاری باید سرشو بلند کنه

اگه بلند نکنه مشکلش چیه؟

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالاخره باید دکترم ببری و یه چکاب بشه 

بچه من نیست گلم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

بهتره به یه متخصص نشون بدی،ببر اطفال لازم دونست میگه ببر مغز واعصاب یانه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
نه فک نکنم

ببین رو شکم بنداز یه بالش زیر قفسه سینه ببین بلند نمی کنه ؟اینکه تو میگی یعنی صورتش ولو میشه رو بالش ! دختر من چن ثانیه سرشو بلند می کرد بعد لق می زد 

روش دوم اینه که دراز کش به پشت بنداز دستاشو بگیر و بلندش کن ببین چطوریه ؟تو این حالت دختر من به عقب جی افتاد سرش و اصلا گردن نمی گرفت 

ام آر ای نوشتن که دکتر قلبش نذاشت انجام بدیم و تهش بگم دخترم خیلی هم سالمه الان پس تو هم بد به دلت راه نده 

ببین رو شکم بنداز یه بالش زیر قفسه سینه ببین بلند نمی کنه ؟اینکه تو میگی یعنی صورتش ولو میشه رو بالش ...

مرسی جونم 

توصیحاتت کامل بود❤

حتما میگم انجام بدن

ببره دکتر حتما بگه. دکتر چک میکنه ستوفقراتو گردنو مغزو...یا ممکنه بگه تنبله یا تمرین بده ب مادر بگه ...

آها مرسی❤

اگرم بلند نکنه تا اخر ۵ بازم صبر می کنن تهش ویتامین دی و بیشتر میکنن بعد ۵و ۶ جای نگرانی داره  والا دختر من خیلی شل بود گفتن سی پی هستش ولی شکر خدا هیچی نبود فقط تنبل بود 

اگرم بلند نکنه تا اخر ۵ بازم صبر می کنن تهش ویتامین دی و بیشتر میکنن بعد ۵و ۶ جای نگرانی داره  ...

خدا رو هزار مرتبه شکر ❤

خدا هیچ بنده ای رو با بچه ش امتحان نکنه

2790
2778
2791
2779
2792