2777
2789
اگه عفونت نداشته باشی،فشااار  و اگه عفونت باشه دکتر من گفت سه ثانیه تحمل کن آمپول رو بزنم تو ر ...

عفونت ندارم نه

خداکنه

به فشار که کلا عادت کردم چون ارتودنسی دارم

عفونت ندارم نه خداکنه به فشار که کلا عادت کردم چون ارتودنسی دارم

منم ارتودنسی دارم،ولی ارتودنسی درد دارهههه خیلی🙂 از الان استرس نوبت بعدیو دارم که میخواد سفت ترش کنه ،فکر میکنم نتونتم تحمل کنم

عصب کشی بدون عفونت فقط فشار گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ارتودنسی دارم،ولی ارتودنسی درد دارهههه خیلی🙂 از الان استرس نوبت بعدیو دارم که میخواد سفت ترش کن ...

یعنی دردش کمتر از ارتودنسیه؟😐

من تو ارتودنسی فقط وقتی که کش گذاشت درد داشتم

قشنگ شهید شدم😐💔💔

یعنی دردش کمتر از ارتودنسیه؟😐 من تو ارتودنسی فقط وقتی که کش گذاشت درد داشتم قشنگ شهید شدم😐💔💔

اره گلم کمتره درد نداره فشاره فقط،بعدشم شاید ی ساعتی درد کم حس کنی 

ارتودنسی که منو شهید کرده تازه یه ماهه گذاشتم تو این ی ماه ۴ کیلو وزن کم کردم،دندونام میخوره بهم جهنمه برام 😭

هرچیم مسواک و دهانشویه و نخ استفاده میکنم انگار ارتودنسی باعث میشه دندونا زود پلاکت بگیرن زرد بشه دندون،راهی سراغ داشتی ممنون میشم بگید 🙏🏻💗

اره گلم کمتره درد نداره فشاره فقط،بعدشم شاید ی ساعتی درد کم حس کنی  ارتودنسی که منو شهید کر ...

خداکنه😭😂❤

من دو ساله ارتودنسی دارم 

یعنی همیشه این دردو داری؟😐

من فقط هرماه که میرم جای کشارو عوض میکنه تا دو هفته عین چی درد دارم بعدش عادت میکنه دندون

نه دیگ راه دیگه ای نیست فقط باید روزی دوبار از مسواک و نخ استفاده کنی که شما دهانشوی عم استفاده میکنی عالیه

ولی بنظرم این دردتو به دکتر بگو😐💔

مگ میشه اینجوری مدام درد داشتتت آخههه

خداکنه😭😂❤ من دو ساله ارتودنسی دارم  یعنی همیشه این دردو داری؟😐 من فقط هرماه که میرم جای ک ...

آره دقیقا چهار هفته ای شده درد دارم ،ممنونم حتما به دکترم میگم ،خسته شدم از بس لیدوکائین زدمو قرص خوردم ،غذاام که اصلا نمیتونم نون و گوشت و این چیزارو بخورم 

بازم ممنون گلم 

انشاالله عصب کشی بی درد و آرومی داشته باشید ✨🤲🏻♥️