2777
2789
😌بلههه ماازاین مدلیاییم

عالیه):

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم همیشه خوب بخونین قسمت ما که نشد ازین خوبا از روز اول حسادت و تیکه پرونی... خیلی تعجب کرد ...

اخی اشکال نداره بستگی ب ذات دارع

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 
نکنه جاری منی 😂😂😂 ما تازه نامزد کردیم هنوز عقد رسمی نشدیم ، قهر کرده با خانواده شوهر ، حتی مراسم ...

مال منم همینطور اونم بخاطر کرمایی که مارشوهرم ریخته بوده...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب به همسرت بگو . اون مشکلو حل کنه. 

چطور بگه نیاد، سوهرم ادم بی سر زبونیه، اوایل که خونمونو اورده بودیم نزدیکشون بخدا روزی یک ساعت ما روول نمیکرد تا ساعت یازده خونم بوذ اخر شب فقط گریه میکردم که چه غلطی کردم خونمو اوزدم مادر شوهر خواهر شوهر دوتا جاریم ذلم کرده بودن، خدا رو شکر با مادر شوهر و خواهر شوهر قطع رابطه کردم این خبر بیار ببر ول کن نبست، خدا کنه نیاد دیگه اسایش ندارم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

چطور بگه نیاد، سوهرم ادم بی سر زبونیه، اوایل که خونمونو اورده بودیم نزدیکشون بخدا روزی یک ساعت ما رو ...

سرسنگین باش، خودتو بزن به مریضی، غیر مستقیم بگو وای خونه ما هم خیلی مهمون میاد خسته شدیم، یا مستقیم بهش بگو عزیزم الان کار دارم خودم آخر هفته دعوتتون میکنم ، درو باز نکن، گوشیتون خاموش کن،بگو می‌خوام برم بیرون دعوتم، توهم زیاد برو خونش که متوجه بشه سخته،  خیییلی راه حل هست گلم هر کدومو میشه انجام داد.

مال من انقدر سعی و تلاش داشت تو هر چییییزی(لباس، قیافه، پول،  شغل و...) بهترین باشه و کسی رو دستش نباشه که واقعا حال آدم رو بد می‌کرد باهاش راحت نبودی چون یه پاتو کج میذاشتی سریع قضاوت میشدی و به همه میگفت. دیگه چون خیلی فضول و رابطه بهم زن هم بود قطع رابطه کردم راحت شدم. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
سرسنگین باش، خودتو بزن به مریضی، غیر مستقیم بگو وای خونه ما هم خیلی مهمون میاد خسته شدیم، یا مستقیم ...

هی راه زیاده  راه بلد میخواد، من خنگم نمیتونم چیزی بگم کم محلی میکنم ولی حالیش نیست، وقتی خودش روزی جند بار میاد من چطور برم فرصت نمیده😒

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

2790
2778
2791
2779
2792