2777
2789
درست نمیکنه اصلا از اون همسایه های بی فرهنگه مستاجرن دعا میکنم فقط از اینجا برن یا هر روز دعوا دارن ...

دیگه اعصابم ریخت بهم🤯🤬

برو در خونش یکی با لگد بزن بگو یا میای بیرون یا میام تو وقتی هم اومد بگو مرتیکه مفت خور یا این لامصب قرازتو درست میکنی یا میرم با معمور میام خودتو کولرتو میندازم حلفدونی والا 😑

یا هم با سنگ هی بزن به کولرش بلند فوحشش بده با هرکس مثل خودش 

Off..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه جا این همسایه های محترم هس حرص نده خودتو .ما یکی داریم زبون نفهمممممم همش دود ماشین باریشو میکنه ...

برید براش با همسایه ها شکایت درست کنین براش بابا داره فرهنگ همسایه نشینی رو ببخشیدا میرینه توش

Off..

دیگه اعصابم ریخت بهم🤯🤬 برو در خونش یکی با لگد بزن بگو یا میای بیرون یا میام تو وقتی هم اومد بگو م ...

زنه سلیطه به تمام معناست قبلا با چشمامم دیدم به شوهرش خیانت میکنه چونپنجرشون پرده نداشت از اتاق من کامل دیده میشه با اینجو ادما که نمیتونم دعوا بکنم

درست نمیکنه اصلا از اون همسایه های بی فرهنگه مستاجرن دعا میکنم فقط از اینجا برن یا هر روز دعوا دارن ...

زنگ بزنید پلیس ساده نباشید بگید همسایه آزاری میدن، تهدید می‌کند، فحش میدن نترسید شکایت تنظیم کنید د خودتون میخواید دیگه که اینکارو باهاتون میکنن جات بودم بخدا همین کارو میکردم 

هوادار تیم خاص...❤️
همه جا این همسایه های محترم هس حرص نده خودتو .ما یکی داریم زبون نفهمممممم همش دود ماشین باریشو میکنه ...

تو ذهن تصور میکنم به سنگ میزنم به کولر خراب میشه از ذهنم در نمیاد همین الانم روشنه از صبح تا شب کولرشون روشنه ها

خیلی بی ادبه قبلا بهش گفتم گفت به اونجای شوهرم ببندم کولره دیگه

باید میگفتی کمه مال خودتم ببند زنیکه ج.........ده والا 😑

من بودم از موهاش می‌گرفتم میکردم زیر تا جایی که میخورد میزدمش بعد وزش میداشتم سرشو میکوبیدم به دیوار موهاشو انقدرررررر میپیچوندم تا کنده میشد 😑😑😑😑🤬🤬🤬😐😐🥴

Off..

زنگ بزنید پلیس ساده نباشید بگید همسایه آزاری میدن، تهدید می‌کند، فحش میدن نترسید شکایت تنظیم کنید د ...

نه بابا نمیتونم به پلیس زنگ بزنم خانوادم از اینکارا خوششون نمیاد 

فقط دعا کنید اینا از اینجا برن یا کولرشون خراب بشه یکی جدیدشو بگیرن

زنه سلیطه به تمام معناست قبلا با چشمامم دیدم به شوهرش خیانت میکنه چونپنجرشون پرده نداشت از اتاق من ک ...

بگو تو اول برو اون مغرتو درست کن زنیکه قربت به تمام معنا

بعدشم برو با چند تا همسایه کلانتری یا هرجا برید براش یه کاغذ میدن چندتا همسایه امضا کنین بعد برید بدید به معمور کلانتری شکایت کنین به جرم بهم زدن فرهنگ همسایه نشینی 

Off..

باید میگفتی کمه مال خودتم ببند زنیکه ج.........ده والا 😑 من بودم از موهاش می‌گرفتم میکردم زیر تا ج ...

نباید کتک کاری کنی دیگه باید بسپاری به پلیس رضایتم ندی تا این گند های حرومی ولو جمع بشند

هوادار تیم خاص...❤️