2777
2789

صبت بخیر اگ شاغل نیستی پوستو ول کن بخواب

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ژل شستشو و آبرسانش رو می‌خوام فقط، چون تاحالا یه مارک دیگه استفاده می‌کردم ولی قیمتش خیلی بالا رفته.

من فوم شستشوشو داشتم بی تاثیر بود ولی به نظرم دیپ سنس رو هم امتحان کن قیمتشم خوبه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
ایرانی بدرد نمیخوره

گفتم درمقابل پولی که میخاد بره بیواکوا بگیره همونو ایرانی بگیره حداقل بدونه چی میزنه

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
ایرانی بدرد نمیخوره

یه سری از ایرانیا الان با خارجیا برابری میکنن 

ضد جوش اردن سبوما با اورجینز انگلیسی شبیه من دوتاشو استفاده کرذم و قشنگ دیدم چقدر شبیهن تو همه چی 

لافارر به خصوص محصولات خوبی داره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه سری از ایرانیا الان با خارجیا برابری میکنن  ضد جوش اردن سبوما با اورجینز انگلیسی شبیه من دو ...

مرسی گلم شما که تجربه دارین برای جوشهای زیرپوستی یا ریز چی خوبه؟اگه امکانش هست یه روتین معرفی کن

مرسی گلم شما که تجربه دارین برای جوشهای زیرپوستی یا ریز چی خوبه؟اگه امکانش هست یه روتین معرفی کن

منم جواب بدم؟ خود من سه سالی صورتم واقعا افتضاح بود، کرم لایه بردار کترل استفاده کردم هفته‌ای یه بار. اول همشون میزنن بیرون، بعد سه هفته پوستت بهتر میشه. اون وسط‌ها هم صابون گلیسیرین فیروز و آبرسان صبح به صبح یادت نره. می‌تونی از ماسکای خونگی هم استفاده کنی. واسه جوش‌های سرسفید و چرکی هم از محلول کلیندا مایسین استفاده کن، با پنبه چهار ثانیه فشار بده، روزی یکبار.  امیدوارم کلی به کارت بیاد.

ویتالایر خوبه .هم تونرش هم شوینده اش 

البته اگه دائم استفاده کنی 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

ممنونم عزیزم 

برای جوشای زیر پوستی بسته به بودجه ات اگر داری aha کلینیک بخر و هفته ای یه بار بزن یا سرم بلیس بخر موادشم زیاده مقدارش

البته باز ببین دلیل جوشات چیه ها اول ازمایش و سونو و اینا حتما برو 

برا صد افتاب ایرانی مای فلوییدی من استفاده میکنم بهم میسازه 

برای شوینده الان اردن سبوما استفاده میکنم قبلنا بادی شاپ و اینارم امتحان کردم ولی حتما اگر شوینده قوی استفاده میکنی کنارش یه سبکم استفاده کن برای روزانه ات 

برای سرم ها همون اردینری خیلی خوبن مثلا نیاسینامیدش 

برای ضد جوشم گفتم دیگه ایرانی اردن سبوما، خارجی ارجینز که الان خیلی گرون شده لعنتی مقدارشم 15 میله که اصلا نمیارزه

دور چشم هم کلینیک عالیه 

برای مرطوب کننده اردن سبوما خوبه 

برای جوش زیر پوستی ایرانی باید از تروتینویین ها استفاده کنی چون تو ایرانیا خیلی چیز به درد بخور من ندیدم مگر محصولات اردن سبوما که کم کم جوشاتو میارن بالا 

کلا زیر پوستیا باید بیان بالا تا خوب شن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

والا امتحان دارم و باید برم حوزه یکم دیگه😂

😂😂😂خودمم امتحان داشتم

خوشبخالت قبل امتحان به فکر پوستت بودی

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم