2777
2789

من سوئدی میخوام یا هلندی 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین اینجا الان اینو گفتی کلی هیت میدن و مسخره میکنن‌ اینا چه میدونن اوپا‌ چیه 😍😂

همینو بگو اوپای کره ای کجا اورانگوتان کجا

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

سواد نداری؟ کره ؟ افغانستان؟

ای وای باز یادم رفت برای تشخیص این بچه ژیگولا از همین افغانستانیایی که سر خیابون کارگری میکنن از چشم مسلح استفاده کنم، متاسفم

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             

چند تا اپ چت کره ای نصب کن ولی توش پر سرکاریه بپا مردا کره ای پسر اول خونواده باشن شنیدم قانون وضع شده حتما با همشهری خودشون ازدواج کنن. نژادپرست هم هستن مادی گرا خلاصه من که فاز نمیگیرم شاید با فرکانس تو اینا جوره.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
چند تا اپ چت کره ای نصب کن ولی توش پر سرکاریه بپا مردا کره ای پسر اول خونواده باشن شنیدم قانون وضع ش ...

هعی فک کنم تنها راهش اینه ک برم یه کشور اروپایی اونجا یه کره ای پیدا کنم

چون فک نکنم از کره بیان بگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

ای وای باز یادم رفت برای تشخیص این بچه ژیگولا از همین افغانستانیایی که سر خیابون کارگری میکنن از چشم ...

حالا تو نمیپسندی عزیزم توهین نکن. شخصیت خودت میره زیر سوال.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ای وای باز یادم رفت برای تشخیص این بچه ژیگولا از همین افغانستانیایی که سر خیابون کارگری میکنن از چشم ...

چی میگی؟ ناشتا میزنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده

هعی فک کنم تنها راهش اینه ک برم یه کشور اروپایی اونجا یه کره ای پیدا کنم چون فک نکنم از کره بیان بگ ...

تو یوتوب چندتا بلاگر ایرانی هست شوهر کره ای دارن ببین حتما.

حالا تو نمیپسندی عزیزم توهین نکن. شخصیت خودت میره زیر سوال.

بابا قضیه چیز دیگه ست

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             
تو یوتوب چندتا بلاگر ایرانی هست شوهر کره ای دارن ببین حتما.

ببین من میترسم برم کره زندگی کنم نمیدونم چرا

دوست دارم مثلا تو کانادا زندگی کنم ولی با یه کره ای ازدواج کنم 😐😹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان آینده