2777
2789
عنوان

نینیییی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 46 پست
۱۹ سالمه😂😂

هنوز میخوای خوش باشی و بچه دست پا گیر میدونی وگرنه یه بچه فرق دختر پسر رو نمیدونه چه برسه ازدواج کنه😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
عزیزم نگو نه و فلان و جبهه بگیری  بگو بیا باهم دو تا مسافرت حداقل بریم بعد  شروع کنی. بر ...

دقیقا اینارو میگم میگه اوکیم مشکلی نداریم 😑

مسافرتم میگف ما ک مسافرتامونو رفتیم حالا تجربه جدید با بچه میریم😑🤦‍♀️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آره این هفته وقت دارم میرم حتما

ای خواهر من ۱۰ سال از تو بزرگترم ۲ سال ازدواج کردم هنوز بچه ندارم اصلا ب فکرش نیستم شوهرمم خدایی میگه فعلا اقدام نکنیم ... سنتون کمه برین خوشی کنین دو سالی بعد فکر بچه باش... من عاشق بچم ولی تواین اوضاع اقتصادی مصیبته یه بچه هم بیاد ک واویلا🙄

ای خواهر من ۱۰ سال از تو بزرگترم ۲ سال ازدواج کردم هنوز بچه ندارم اصلا ب فکرش نیستم شوهرمم خدایی میگ ...

اره قبول دارم حرفتو 

ولی من برعکس اصلا بچه دوس ندارم 

چونکه خواهر کوچیک تر داشتم اذیتاشو دیدم بچه زده شدم 😂

از نظر مالی مشکلی نداره واسش فرق نداره😑

اره قبول دارم حرفتو  ولی من برعکس اصلا بچه دوس ندارم  چونکه خواهر کوچیک تر داشتم اذیتاشو ...

چی بگم دیگه... اگه مشکلی نداره شوهرت و ذوقش رو داره بشین قبلش باهاش صحبت کن بگو بچه دردسرای خودشو داره بچه فقط شیرین کاری ها و خنده هاش نیس مسئولیتش سنگینه نه اینکه تا یکم گریه کرد یا مریض شد بندازیش جلو من باید بهم تو بچه داری کمک کنی.. برو زیر نظر دکتر تا خدا برات چی بخواد ... 

من ۱۹ اون ۲۳

آخی فامیل بودین ؟

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
من همسن اینم موندم کابل شارژ سفید بگیرم یا صورتی😐😐😐😐

😅

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"