2777
2789
عنوان

زایمان در بیمارستان رضوی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 6583 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم 

سلام خوبی . زنگ زدم گفت ۱۴ هزینه میشه . بیمارستان با بیمه آسیا قرارداد دارد . یعنی شما نمیخواد پول بدی . اما باید سقف بیمه ات رو سوال کنی . تفاوت هزینه تا ۱۴ تومان رو خودت باید پرداخت کنی 

سلام خوبی . زنگ زدم گفت ۱۴ هزینه میشه . بیمارستان با بیمه آسیا قرارداد دارد . یعنی شما نمیخواد پول ب ...

مرسی عزیزم 

۱۴ طبیعی ؟؟یا سزارین ؟؟

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡
گفت فرقی نمیکنه . هردوش همونه . فقط شما سقف بیمه ات رو از اداره بیمه تکمیلی بپرس تا متوجه بشی چقدر ب ...

سلام میشه برای زایمان درآب بپرسی که چجوری یعنی بدون درده و اینکه هزینه ش چقدره ؟ و زایمان اول رو هم انجام میدن؟

[QUOTE=296362626]گفت فرقی نمیکنه . هردوش همونه .

سلام و خداقوت. هنوزم کارمند بیمارستان رضوی هستین؟ میشه بپرسم کدوم یکی از لیست دکتر های بخش زنان بیمارستان رضوی سزارین اختیاری انجام میدن؟
و اینکه باید برم مطبشون هماهنگ کنم؟ هزینه دریافتی را هم لطف کنید بگین ممنون میشم

سلام عزیزم وقت شما بخیر. در کل به نظزتون پرسنل بلوک زایمان اونجا اخلاق و تجربشون خوبه؟ من تنها چیز ب ...

سلام عزیزم . بله همه همکارهای خوب و باتجربه و خوش اخلاقی هستند . اما من چون دوتا فرزندم سزارین بود هیچ وقت بلوک نرفتم 

سلام عزیزم وقت شما بخیر. در کل به نظزتون پرسنل بلوک زایمان اونجا اخلاق و تجربشون خوبه؟ من تنها چیز ب ...

منم ی کورتاژ داشتم دقیقا مشکل برخورد پرسنل زایشگاه دارم و شلوغ بود همینطور زائو و نوزاد از جلوم رد میشد

سلام خوبی . زنگ زدم گفت ۱۴ هزینه میشه . بیمارستان با بیمه آسیا قرارداد دارد . یعنی شما نمیخواد پول ب ...

سلام عزیزم شما کارمند بیمارستان رضوی هستید میشه سوال منو پاسخ بدید؟ زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی چند میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدید