۵ تا پسر داره ۴ تاش زن دارن یکیش مجرد ، شوهرش بالاسرشه تو یه ساختمونیم هرروز غروب که میشه شوهر من از سرکار میاد زنگ میزنه بیاید پایین من تنهام !!!! امشب میخواستیم شام بریم بیرون نذاشت گفت من تنهام یه شب دیگه برید !!! شوهرمم اوسگول دلش سوخت نیومد بریم یکی نیست بگه بقیه پسرات چرا نمیان چرا فقط ما باید بار تورو به دوش بکشیم بخدا خستم کرده یک هفتس از خونه بیرون نرفتم امشبم عصابمو خورد کرد نمیتونم بهش هیچی بگم چون شوهرم ناراحت میشه همه کاراش رو باید شوهر من انجام بده هروقت هم اعتراض میکنم میگه مامانمه وظیفمه! بقیه داداشام بچه دارن ما باید به این برسیم مجرده ام میره برا خودش عشقو حال من یک ماهه خونه خودم شام نپختم خیلی پرو زنگ میزنه بیا اینجا شام بذار باهم بخوریم من تنهام !!!! اونوقت من مادر خودم نه شوهر داره نه بچه ی دیگه ای من ماهی یبار میرم میبینمش خدارو خوش نمیاد یکی احترام میذاره اذیت بشه
خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نمیدونم چی بگم باید بشینی به دور از عصبانیت و حتی توهین به مادرش منطقی صحبت کنی بگو مادرته وظیفته قبول ولی منم همسرت هستم باید یه جور خودت مدیریت کنی نه من ناراحت شم نه مادرت بگو یه روز یا دو روز رو با مادرت طی کن که میریم پیشش سر میزنیم ولی دیگه بقیه روزها واسه خودمون برنامه داریم در ضمن خودت هم بیشتر به مادرت سر بزن