2777
2789
ممنون 2 ساله

نمی‌دونم چی بگم غم از دست دادن پدر مادر واقعا سخته میفهمم و به نظرم با هیچی جبران نمیشه اما زندگی در گذره مرگ هم حق هممونه نمیتونیم با سرنوشت بجنگیم ی اتفاق هایی ما توشون دخالت نداریم و چه بخوایم چ نخوایم اتفاق می افته و بهتره ک خودمو وفق بدیم با شرایط جدید اینکه همش دپ باشین یا تاپیک دپ بزارین یا استوری دپ چیزی درست نمیشه سعی کنین باهاش کنار بیاین مطمئنم اینطوری روح پدر مادرتون هم در آرامشه 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌دونم چی بگم غم از دست دادن پدر مادر واقعا سخته میفهمم و به نظرم با هیچی جبران نمیشه اما زندگی در ...

پ روح خودم چی ک اینقد تو عذابه چون من مقصرم اگه اصرار نمیکردم ک بریم شاید این اتفاق نمی افتاد پ چرا من چیزیم نشود فقط دماغم شکست راسته ک میگن ادم بدا هیچی شون نمیشه انگار من ی ادم مزخرف بدرد نخورم ک خدا هم منو نخواست

پ روح خودم چی ک اینقد تو عذابه چون من مقصرم اگه اصرار نمیکردم ک بریم شاید این اتفاق نمی افتاد پ چرا ...

این چ حرفیه میزنی!؟ 

اولا ی اتفاق ها چ بخوای چ نخوای چ کاری بکنی نکنی اتفاق می افته اونم قسمت بوده من دقیق نمیدونم ماجرارو اما اگر نمیرفتین هم شاید ی جور دیگ این اتفاق پیش می اومد درضمن میدونی اگ اونا زنده میموندن شما میرفتی چ حالی داشتن؟ شاید اونام دق میکردن با خودشون میگفتن ما زندگیمون رو کرده بودیم پسرمون جوون بود پسرمون فلان بود... این حرفارو نزن با خواست خدا ک نمیشه جنگید همم نگو بدم و مزخرف ام این ک بعد دوسال اینطوری ناراحتی واسه خانوادت معلومه چقدر خوبی... خیلیا مادر پدر زندشون واسشون مهم نیست