2789
یبار رفتم کلی قرص و کرم تجویز کرد الکی هیچیم نشد جوشم زدم 

یجای خوب برو  

من کنتراتوبکس و استراتادرم و شنیدم خیلی خوبه مخصوصا دومی ولی استفاده نکردم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟هرچی کرم استفاده کردم تاثیر نداشت یبارم رفتم وکتر بازم فرقی نکرد منتظرم پاییز بشه برم مزو ولی می ...

روند درمان مشکلات پوست و مو خیلی ریشه ای و زمان بر هست،باید حوصله کنید و تمام عوامل رو بررسی کنید،آزمایش هورمون،تنظیم بودن عادت ماهانه،آزمایش تیروئید،نداشتن کیست و انجام سونو،آزمایش کبد و سالم بودن کبد،تنظیم بودن phپوست،مصرف داروهای خاصی که باعث ایجاد جوش میشه،اصلاح تغذیه با توجه به طبع...در نظر گرفتن همه ی اینا در جوش زدن و از بین رفتن جوش موثر هستن.بالاخره مشکل از یکی از اینهاست باید همه رو با حوصله چکاپ کنید.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است