fati_r85 مدیر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 97 عنوان قلمچی یا گاج؟ | مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 19 پست سلام وقتتون بخیر باشه♥️من رشتم انسانیه سال بعد کنکور دارم گاج بهتره یا قلمچی؟ممنون میشم اگه تجربه ای از این آزمونها دارید بهم بگید🌹 عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم!🌚✨ 1402/03/24 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_r85 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 97 من قبلا قلمچی میرفتم بنظرم وقت تلف کردنه... البته چند ساااال پیش. بنظرم کلا وقت تلف کردنه خودت بخونی ... آره منم پارسالو با قلمچی رفتم جلو برنامه راهبردیشو دوست نداشتم ولی گاجو نمیدونم عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم!🌚✨
کا_کتو_س عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2895 اون قبولی ها خودشون درس میخونن با قلمچی رفتن کسی رتبش خوب نمیشه خیلی ها با قلمچی پسرفت میکنن ... خب پس کجا آزمون بدن سنج و گزینه دو و گاج هم که یه چی میگن
imgool عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1039 خب پس کجا آزمون بدن سنج و گزینه دو و گاج هم که یه چی میگن آزمون استاندارد و خوب سنجش بدین که تراز و درصدها بیاد دستتون بقیه آزمون هارو هم هر هفته خودتون تو خونه کار کنید این جوری هم به همه تستا مسلط شدین ، هم الکی وقت و پولتون رو حروم نکردین مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه
کا_کتو_س عضویت: 1401/06/27 تعداد پست: 2895 آزمون استاندارد و خوب سنجش بدین که تراز و درصدها بیاد دستتون بقیه آزمون هارو هم هر هفته خودتو ... میگن این سنجش فقط اسمش همینه سنجش واقعی نیست من واقعا موندم کنکوری سال بعدم بودجه قلمچی رو ندارم اعصابم به شدت داغونه
imgool عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 1039 میگن این سنجش فقط اسمش همینه سنجش واقعی نیست من واقعا موندم کنکوری سال بعدم بودجه قلمچ ... نه عزیزم من خودم ۲ سال کنکوری بودم الانم داداشم کنکوریه سنجش از همش بهتره چون به کنکور نزدیک تره شما پی دی اف قلمچی و گزینه دو رو خودت تو خونه بزن مستی ام درد منو دیگه دوا نمیکنه ، غم با من زاده شده منو رها نمیکنه