2777
2789

نزاشتن عاشقیمون رو بکنیم

نزاشتن بهم برسیم 

نزاشتن ...

حسرت روزایی که باهم حرف می‌زدیم .باهم می‌خندیدیم.حتی تو ده ماه ی بار هم بحثمون نشد داره دیوونم می‌کنه .چرا جدامون کردن چه کردن که منو تو ما نشدیم .چیا کردن که منو تو رو از هم جدا کردن .چرا باید شب با روی خوش حرف زده باشیم فرداش من بیام به تو بگم من می‌خوام ازدواج کنم .چرا هیچ کاری نکردی چرا دورغ گفتی چرا گفتی درسته سنمون کمه ولی نمیزارم سهم کسی دیگه ای باشی .حتی اگه خودت هم قبول کنی پس چرا نزاشتی چرا هیچ کاری نداری الان داریم تو حسرت هم میسوزیم وقتی به چشمای هم نگاه میکنیم عشق از چشامون می‌باره .ولی من دیگه ازدواج کردم من دیگه سهم کسی دیگه ای شدم چاره ای ندارم جز اینکه بمیرم ی ماه  دیگه عروسیم هست حسی ندارم حس عروس شدن ندارم عقد کردم نامزد شدم اما از نامزدی هیچی نفهمیدم .فکر طلاق رو نمیتونم بکنم چون نمیشه خانوادم میکشن ...

برای عشقتون بجنگین عاشقی کنین .حسرتش داره دیوونم می‌کنه 

خدایا😭😭

برای آرامش قلبم دعا کنین 

برای خوشبختیم دعا کنین 

دعا کنین عشقم به نامزدم بیشتر بشه چون اون خیلی دوسم داره .هرچی بگم اونو برام انجام میده .

حداقل با دومیه از همون اول اوکی نمیشدی

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اواز دوهول از دور خوش است اونم اخلاق های بدش برات بعدا رو میشد نگاه نکن ب این ک دعوا نکردین،زیر ی سقف ک نبودین بی پولی و کرایه خونه ک نبوده مادرشوهرو فللن نبوده دیگ دلیلی نبوده دعوا کنین

میدونی این حسرت قرار نیست هیچوقت دست از سرت برداره ولی به مرور کمرنگ تر میشه میشه یه زخم که جاش می مونه ولی درد نداره 

کم کم باید یاد بگیری زندگی همین پذیرش مشکلات و اتفاقات هست 

باید بپذیری قرار نیست همه چیز طبق میل و خواسته شما پیش بره 

انسانیت......

2790
2778
2791
2779
2792