2777
2789
مرسی عزیزم انشالله. از آشنا گرفتیم حالا مولتی کوکر و آبمیوه گیری رو قرار بود تعویض کنم. ولی بقیه چی ...

تو اینترنت حسابی تحقیق کن اگه چیزی پیدا کردی که خیییلی بهتره عوض کن وگرنه ایرادی نداره اونقدرام بد نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خوبه مکشش که خیلی خوبه دو تا خوبی دیگشم یکی کناره های پاروش حالت جارو مویی داره که گوشه هارو راح ...

راستی وسایل جانبی جارو برقی داخل خودشه یا توی جعبه میمونه؟ (همون سری مخصوص پارکت و ... منظورمه)

نظرخودم فیلیپس بودش. مامانم ال جی داره راضی هستیم ازش میگفت توام ال جی بگیر. گفتم بپرسم ببینم کیا&n ...

من سامسونگ داشتم عالی بود 

ولی میگن این خارجیا اگر طوریش بشه قطعاتش نی از من سوخت دیگه نشد تعمییرش کنن آخرم مجبور شدم ایرانی بخرم به پای اون قبلی نمیرسه 

همزن کاسه دار.چرخ گوشت.آبمیوه گیری چهارکاره.گوشکوب برقی.مولتی کوکر اینارو بوش گرفتم ولی پیج مش ...

ببر پس بده چطوری میتونی کنار بیای با جنس فیک !!وای رو مخه😑 تازه یه عالمه هم پول دادی...

مرسی عزیزم انشالله. از آشنا گرفتیم حالا مولتی کوکر و آبمیوه گیری رو قرار بود تعویض کنم. ولی بقیه چی ...

حتما حتما ببر عوض کن داری پول میدی روم نمیشه چیه!مفت که نداده 

مارک ایرانی برداری بهتره تا کالای فیک

کارتونش همزنت چه رنگیه؟

مشکی...اون پیج مشاوره خریدجهیزیه گفت در نگاه اول مشکی بود تقلبیه.بعدم کدش تو بوش هوم نباشه دیگه مطمئن باش اصل نیست.و هر دوتا مورد رو شامل شد.

متاسفانه موقع خرید من خونه مادرهمسرم بودم.مامان بابام هماهنگ نکردن باهاشون باشم که الان اینجوری نشه😢 

ببر پس بده چطوری میتونی کنار بیای با جنس فیک !!وای رو مخه😑 تازه یه عالمه هم پول دادی...

اصلا نمیتونم کنار بیام یک هفته هست متوجه شدم یکسره دارم تو خونه حرص میخورم. فعلا اون آشنامون مهمون داره مغازه نیستش ولی پس بدم بهتره والا