لعنتی منو دوست داشت. ولی حاضر نشد باهام ازدواج کنه منم باهاش کات کردم (تو دو تاپیک قبل نوشتم). اگه باهام ازدواج کرده بود الان مجبور نبودم این وضع رو تحمل کنم. یه پدر و مادر مریض... . خودمم هم از نظر جسمی و هم از لحاظ روحی داغون و مریضم و دکتر لازم دارم. شبا با دو تا قرص هم تا صبح بیدارم. امروز هم تا 7.5 صبح بیدار بودم 12 با صدای داد و بیداد بابا و مامانم بیدار شدم داداشم بنده خدا به زور بابامو راضی کرد و الان بردش دکتر (تاپیک قبل توضیح دادم). دیگه هم نتونستم بخوابم. خسته و داغونم. دیگه نمیتونم... چی میشد دلش با من نرم بود و باهام عروسی میکرد؟ چی میشد این سرنوشتم نبود؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدای من.. چطور میتونی تضمین کنی زندگی آیندت با اون آدم کاملا عالی می بود؟
بخاطر فرار از موقعیت از چاله خودتو ننداز تو چاه
(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه)))بختیاریمروانشناسی رو به سبک خودم تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدملینک کتاب ها 🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
فرار کردن از شرایط حال حاضر دلیل خوبی برای ازدواج نیست !
تو عمده ای از موارد از چاله تو چاه افتادنه !
کاربر آقا هستم 😊خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
پسری که دوست داشته باشه میاد خواستگاری خودتو گول نزن
خودمو گول نزدم چون همونطور که نوشتم باهاش کات کردم. در ضمن پسری که آدمو دوست داشته باشه لزوماً نمیاد خواستگاری. بعضیا فقط برای دوستی و تفریح آدمو دوست دارن. این انتخاب خودمونه که بذاریم اینطوری دوستمون داشته باشن یا نه. انتخاب من دوست داشتن برای ازدواج بود برای همین کات کردم.