2777
2789
همه میگن چرا انقدر لاغری حتی یکی از فامیل هامون که ازش اصلا خوشم نمیاد به من میگه بدن تو اصلا نرمال ...

بگو به توچه 

بگو من جام تو کشور خراب شده ی ایران نیس اگه خارج بودم مدل میشدم😒 

مردم فضولننننننن 

من لاغر بودم خب بهم میگفتن وای چقدر لاغری تو قدت خیلی بلنده نباید لاغر باشی 

فیت بودم بهم میگفتن وای اونموقع که لاغر بودی بهتر بود یا یکی می‌گفت یکم چاق شو صورتت پر شده بهتر میشه 

الآنم که چاق شدم میگن وای خیلی چاق شدی چجوری میخای بچه‌بیاری یه بچه دنیا بیاری میترکی لاغر کن 

خداییییییی تو هر جوری باشی اینا یه حرفی دارن بزنن 

برا دل خودت هر جور عشقت میرسه باش 

اگه دوست داری چاق بشی یکم 

ورزش کن ، غذاهای پروتئینی بخور ، شیک پروتئین بخور ، برنامه غذایی و تمرینی داشته باش کم کم عضله میاری 

بگو به توچه  بگو من جام تو کشور خراب شده ی ایران نیس اگه خارج بودم مدل میشدم😒  مردم فضو ...

ممنون عزیزم اون از عمد این حرف هارو میزد از من خوشش نمیاد حتی قد من رو هم مسخره میکرد به پسرش یاد داده بود به من بگه کوتوله نباید به نظر دیگران اهمیت داد هر جور باشی باز هم یه حرفی دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم اون از عمد این حرف هارو میزد از من خوشش نمیاد حتی قد من رو هم مسخره میکرد به پسرش یاد دا ...

بیجا کرده😕 

یه بار شوهر دختر عموم به من گفت من هر سال میام عید خونتون تو بلند تر شدی سال دیگه خرما میدی باید از مچ پاهات قطع کنند شوهر گیرت بیاد 

منم شستم گذاشتمش کنار بهش گفتم سر سفره شما نشستم؟ جای شمارو تنگ کردم؟ بهت گفتم برا من شوهر پیدا کن؟ درباره اینکه نیم وجبی نظری دادم تا حالا؟ جواب همه ی اینا نه هست پس تا ازتون چیزی نپرسیدم نظری نخواستم درباره قد من حرفی نزنید. 

ساکت نشین جواب بده بزن تو دهن پسرش 😒

بیجا کرده😕  یه بار شوهر دختر عموم به من گفت من هر سال میام عید خونتون تو بلند تر شدی سال دیگه ...

زن دایی من میشه دختر عمه ام چون خواهرش رو برای برادرم نگرفتیم کینه ای هست خواهرش ۳۷ ساله هست برای همین از من به شدت بدشون میاد در عرض یک هفته سه بار اومدن خونمون هر سه بار پسرش به من میگفت کوتوله دختر به تو نمی گن دختر خالش رو نشون میداد میگفت دختر به اون میگن دختر خالش هم ۱۵ سالش هست ۸۰ کیلو هست من رو مسخره میکرد آخر سر از خونمون انداختیم بیرون خیلی عوضی هستن کلا عمه هام دختر عمه هام ادم های بد جنسی هستن به من میگفت تو اصلا بزرگ نشدی همون لباس های بچگی اندازه ات هست پیش مهمون ها میگفت البته خونه هم گرفته بودیم داشتن میترکیدن چون خونه ی تازه خریده بودیم میومدن فامیل هامون خونمون

زن دایی من میشه دختر عمه ام چون خواهرش رو برای برادرم نگرفتیم کینه ای هست خواهرش ۳۷ ساله هست برای هم ...

خوب کردی پرتشون کردین بیرون چه آدمایی پیدا میشن 

هر کس یجور اندام داره مگه دست خودشه آخه

اهمیت نده خودت خودتو دوس داشته باش اعتماد به نفس تو ببر بالا