2777
2789
عنوان

بهترین دکتر ایمپلنت در تهران کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3075 بازدید | 23 پست
دمت گرم ک اینقدر خوب توضیح دادییی. واقعا بهتر شدمممممممم مرسی ازت 

خواهش میکنم ،خداروشکر 

من خودم زمانی که‌میخواستم ایمپلنت کنم هی تاپیک میزدم‌ کسی درست حسابی راهنماییم‌ نکرد ‌یا هیچکس کامنت نمیزاشت

چون درکت میکنم مفصل توضیح دادم‌😂 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کدوم دکترایمپلنت کردی ؟؟ رااضی بودی ؟؟

دکتر مژگان آزادخواه که کارش حرف نداره و خیلی معروفه. ولی دکتر مونا کشکولی و دکتر اشکان مصطفی نژاد هم کارشون عالیه و شناخته شده هستن. پیش هر کدوم از اینا بری فک نمیکنم پشیمون شی. حالا میخای قیمت هرکدوم رو بپرس. 

ببین منم برای پیدا کردن دکتر ایمپلنت خوب سرچ کردم. سایت پزشک 24 رو دیدم. هم دکتر معرفی کرده و هم نمونه کار دکتر رو گذاشته. حالا لینکش رو میزارم خودت چک کن. میتونی بری مطب نظر بقیه مراجعینشونم ببینی. pezeshk24.com/dental-implant-in-tehran

ایمپلنت دندان یکی از مهم‌ترین روش‌های بازسازی لبخند و بهبود کیفیت زندگی محسوب می‌شود. وقتی دندان از دست می‌رود، هم زیبایی و هم عملکرد دهان تحت تأثیر قرار می‌گیرد. در این شرایط، انتخاب یک مرکز معتبر برای انجام ایمپلنت اهمیت زیادی پیدا می‌کند. اگر به دنبال بهترین مرکز ایمپلنت در تهران هستید، این مقاله به شما کمک می‌کند معیارهای انتخاب را بشناسید و با خدمات تخصصی کلینیک دکتر شالچی‌زاده آشنا شوید.

ایمپلنت دندان یک درمان تخصصی است که دقت و تجربه پزشک نقش کلیدی در موفقیت آن دارد. انتخاب مرکز نامناسب می‌تواند منجر به مشکلاتی مثل عفونت، شکست ایمپلنت یا حتی نیاز به جراحی مجدد شود. به همین دلیل، مراجعه به یک کلینیک معتبر با تیمی متخصص و تجهیزات مدرن می‌تواند بهترین تضمین برای موفقیت درمان باشد.

چند تا ازدوستان که کار ایمپلنت رو انجام داده بودند دکتر ضیایی رو معرفی کرده بودند. من برای کاشت ایمپلنت و تحویل روکش بعد از بررسی پیش دکتر سید علی ضیائی رفتم و واقعا یکی از بهترین متخصصین ایمپلنت در تهران هستند. آدرسش مطبشون سعادت آباد تهران هست.
هم متخصص پروتز هستند هم فلوشیپ ایمپپلنت دارند.
بسیار با شخصیت و رفتار حرفه ای دارند.
بهترین دکتر و متخصص ایمپلنت در تهران