2777
2789
عنوان

ابرو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
به نظر من خیلی به چشمات میاد دستش نزن عالیه ابروهات  خوش به حالت خوب پرپشت وپره ابروهات  ...

من میگم ابروهام باریکه دوسشون ندارم

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
من میگم ابروهام باریکه دوسشون ندارم

کجاش باریکه؟؟؟؟

خیلی خوبه که 

پس اگه ابرو منو ببینی چی میگی

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ابروهام کلا ناقصه چون پیوندیه والا گفتم چون موهام روشنه ی درجه روشنش کنم

آهان عیب نداره ه مداد بکش خرابی هاشو درست کن ماله منم همینه 

خب رنگ کن من دوست دارم رنگ کنم شوهرم میگه من همینی که هستیو دوست دارم بدون آرایش 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

کجاش باریکه؟؟؟؟ خیلی خوبه که  پس اگه ابرو منو ببینی چی میگی

من کلا از خودم نا امیدم جدی نگیر🤣

خلاف کنید، کلاسِ درسو بپیچونید، با پارتنرتون شب بزنید بیرون، خونه دوستاتون بمونید، پارتی بگیرید، زیر بارون بستنی بخورید، پفک و با ترشک بخورید، یه حیوون و به سرپرستی بگیرید، پولاتونو خرج کنید، لباس بخرید، برید رستوران، یروز کاملو استراحت کنید، مسافرت برید، هرکاری عشقتون میکشه کنیدبزارید وقتی پیر شدید یه چیزای قشنگی برای تعریف کردن داشته باشین مث من نباشید:)
آهان عیب نداره ه مداد بکش خرابی هاشو درست کن ماله منم همینه  خب رنگ کن من دوست دارم رنگ کنم شو ...

منم مامانم گیر میده هی میگ تو دختری قیافت زنونه میشه

منم مامانم گیر میده هی میگ تو دختری قیافت زنونه میشه

آره راست میگه ،حالا ی ریمل ابرو بگیر بزن ببین چطوره اگه پسندیدی برو رنگ کن 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست