2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهشون عمر با سلامتی و با عزت بده.سایه‌شون کم نشه از سرتون.. گریه من درومد.کاش مادرم بود..‌‌دختر ...

وقتی دخترم گفت دلش تنگ سده بغضم گرفت و دور از جون‌مامانم فکر کردم اگه دیگه نبینمش باید چکار کنم

وای آشتی کن  نزار قهر بمونی من حسرت روز و شبهایی رو میخورم که میشد با مامانم باشم و باهاش قهر ...

من حتی قهر هم نتونستم بکنم.اتقدر فرصتم کم بود برای مادر داشتن.9 سالم بود رو تخت غسالخونه بدن نرم و لطیف و سفیدشو نگاه میکردم.....کاش بودن....تو هم مثل من تا الان که سنمون بیشتر شده همچنان احساس نیاز میکنی بهش؟

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
پدر شوهر خر کیه که نمیذاره مادرتو ببینی ؟ چرا انقد ضعیف بازی در میارید که سوارتون شن

حالم ازش بهم میخوره باعثش شوهرم هربار دهنم باز میکنم چیزی بگم میگه پدرمه خفه شو 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
وقتی دخترم گفت دلش تنگ سده بغضم گرفت و دور از جون‌مامانم فکر کردم اگه دیگه نبینمش باید چکار کنم

اگر بفهمی چه تلخه،چقدر دختر بی کس و بی پناهه بدون مادرش.

دیوانه ای اگر فردا نری بغلش نکنی و یه دل سیر عطر نازنین بدنش رو بو نکشی .

توروخدا برو پیشش برو همه جاشو ببوس و ستایش کن.

من جای تو دارم گریه میکنم.چرا از خودت دریغ میکنی این نعمت بهشتی رو

من حتی قهر هم نتونستم بکنم.اتقدر فرصتم کم بود برای مادر داشتن.9 سالم بود رو تخت غسالخونه بدن نرم و ل ...

وای عزیز دلم 

خیلی کوچولو بودی 

الاهی بمیرم برای دلت 

تو اون مدتی که شب و روز باهاش بودم عین برق و باد گذشت الان من دو ساله از دستش دادم انگار صد ساله ندارمش 

ببین تو چه حالی داری!!!!!!

🌈🖤⛵
مقاومت کن چطور پدر اون عزیزه مادر تو نه ؟

بخاطر این ک چادر گزاشتم زمین بلانشو میگردم بهم میگه تو ابرو مون بردی هیچکس از خانوادمون چادر زمین نزاشته منم محل نمیدم تو گوش شوهرم هی میخونه پیش مادرش نبرش 

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜