2777
2789
عنوان

بچه ميقام😩💗

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 63 پست
خواهشا بیا بچه های من رو یه ساعت نگه دار  سه تا فسقلی دارم. همشون هم پرررررر حرف. سرگیجه میگیر ...

وايييي چندسالشونه😍

به خدا دوس دارم حتي ميخام پرستار بچه شم

چون روابطم با بچه ها خيلي خوبه حوصلشونو دارم

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻
هیچی اخه تو تاپیکای درسی دیدمت خواستم بگم بیا برو درستو بخون😂🤪

همون والا جااينك فكر كنكور و درس باشم فكر بچم🤣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اااااخخخخ قلبمممممم وای خداااا 🥹🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍ووووویییییی دلم نی نی خوااااست

خدا ان شاالله به موقش یه خوشگل خوردنیشو قسمتت کنه عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زوده🥲🥲 حالا بزار باباش بياد 

حله😂😂😂😂😂😂

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
وای بوی نی نی😍😍با اون پس گردن نرم خوشمززش

حالا اونا ك خيلي كوچولوان بزرگترشم خوبه مثلا دوسه ساله🥺

حرف ميزنن ادم اكليلي ميشه

خدا ان شاالله به موقش یه خوشگل خوردنیشو قسمتت کنه عزیزم

۸ ساله منتظرم ۸ سااااال 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹ممنون گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دوستان میشه لطفا ب تاپیک منم سر بزنین الهی ک حاجت رواشین😘

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ای جااااانم الهی ک اول باباش پیدا بشه ی ادم عاقل صالح اقا ی بخت خوب نصیبتون بشه بعد بلافاصلهههههه ین ...

عزيزم نگران نباش مامان باباي منم بعد ١٠سال بچه دار شدن

هروقت اومد زرتي اقدام ميكنم🤰🏼😂

موفق باشی😂😂😂👍🏻

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
من مجرد بودم خیلی عاشق بچه ها بودم و حوصلشو نو داشتم بعد از سن سی این علاقه و حوصله کمتر کمتر شد

اوه اوه پس قبل سي بچه دار شم حتما😂

اخی منم نینی کوچولو دوست دارم خیلی گوگولین میخای داداشم رو بفرستم خاستگاری ؟😁

ميتوني بفرستي فقط لطفا بهش بگو سفت وسخت مخالف درس خوندنم باشه چون حالشو ندارم ميخام بگم شوهرم نميزاره😂راستي من سه سوته بچه ميخام🤰🏼🤣

ميتوني بفرستي فقط لطفا بهش بگو سفت وسخت مخالف درس خوندنم باشه چون حالشو ندارم ميخام بگم شوهرم نميزار ...

اره به به چه تفاهمی خاعر بیای خصوصی آدرس بده 😁😁

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد