2777
2789
عنوان

نی نی جانم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 42 پست
ان‌شاالله  خدا بهتون ی دوقلوشو بده😍🤞🏻 تاپیک اخرم اگه تونستی بیا شاید برات خوب بودد😁

ممنون عزیزم🤩 عاشق دو قلو هستم 

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 
ممنون عزیزم🤩 عاشق دو قلو هستم 

انشاالله  خدا بهتون بده🤲🏻🥰

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فقط رفتی حرمش از ته دلت ازش بخواه و به حق جوادش دردانه اش قسمش بده. دوست داشتی یه چیزی هم نذر کن ...

حتما یه چیزی نذر میکنم ♥️♥️

عزیزم ورزش و پیاده روی داشته باش،تغذیه خوب و سبزیجات و... خب خداروشکر عزیزم ایشالا نتیجه میده نگران ...

نه عزیزم بپرس

حتما یه چیزی نذر میکنم ♥️♥️

انشالله حاجت روا بشی من که با چشم پر اشک برای همه چشم انتظار ها بچه سالم خواستم 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
انشالله حاجت روا بشی من که با چشم پر اشک برای همه چشم انتظار ها بچه سالم خواستم 

فدای دل پاکت... انشالله به همه ی خواسته هات برسی عزیزم♥️

فدای دل پاکت... انشالله به همه ی خواسته هات برسی عزیزم♥️

انشالله به زودی تیکر بارداری تو ببینم خوشگلم

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
تنبلی تخمدان چطوریه؟ینی میگم ارثیه کلا؟ و علائمش چیا هست؟

علازم خاصی که نداره. من فقط تنها علائمی که داشتم نامنظم بودن پریودی هام بود. مثلا یه بار ۳۲ روزه یه بار ۳۵. یه ب ۳۶ اینطوری 

و اینکه نزدیکای پریودم جوش میزدم. 

ارثی هم فکر نکنم تو خانوادمون فک کنم اولین نفرم تا جایی که میدونم

البته دکتر گفت مشکلم خیلی حاد نیست و تنبلیم خفیفه

چون تنبلی ام درجه داره از خفیف تا خیلی شدید. در نوع خیلی شدیدش چند ماه یک بار پریود میشن و تخمک آزاد نمیکنن این چند ماه رو 

انشالله به زودی تیکر بارداری تو ببینم خوشگلم

😘😘🙏🏻🙏🏻

علازم خاصی که نداره. من فقط تنها علائمی که داشتم نامنظم بودن پریودی هام بود. مثلا یه بار ۳۲ روزه یه ...

اهان ممنون عزیزم،امیدوارم به زودی نینی دار بشید هرچی که دوس دارید سالم باشه😍😍❤از ته دلم واست دعا میکنم،من خودمم عاشق بچه هاعم .صلوات میفرستم واست💚💚

اهان ممنون عزیزم،امیدوارم به زودی نینی دار بشید هرچی که دوس دارید سالم باشه😍😍❤از ته دلم واست دعا م ...

ممنون گلم