2777
2789
عنوان

یه مرده امروز افتاد دنبالم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 54 پست
نه بقران تا این سن 21 سالم حتی اجازه ندادم کسی بهم متلک بگه این درد گرفته یه لحظه سر مو بالا کردم دی ...

عزیزم مگه تو باید اجازه بدی کسی بهت متلک بگه یادنبالت بیفته ؟😐

اینجور آدمها ازکسی اجازه نمی‌گیرن کرم خودشونو میریزن فرقی هم نمیکنه چه تیپی چه سنی باشی زن و دختر تنها ببینند می‌خوان مخشو بزنند 

بی خیال باش ازاین به بعد کسی افتاد دنبالت اخماتو بکش توهمدیگه ،سرعتتو زیاد کن برو سمت خیابون های شلوغ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مردم نترس شدن

وایی اره لعنتیا منم اونموقع چادری بودم 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
آره والاانگارهرچی باحجاب باشی بدتره شایدازاینابودکه مخالف حجاب بودمیخواست اذیتت کنه

نه بهش نمیومد 

انگار فک میکنن وای چادر پوشیده الان زیر چادر...🙄

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
چه بلایی تو😂

گفتم به شوهرم بگم بیاد دم خونه 

بعد گفتم نه اینجوری دیگه نمیزاره راحت برم بیرون بیام 

یا با خودم فکر کردم درگیر میشه باهاش خدای نکرده مشکلی پیش میاد دیگه آخرین فکر همین بود

چیکارمیشه کردوالاقبلناجرئت نمیکردن به باحجابانگاه کنن الان میوفتن دنبالشون😐

😂😂😂

تازه تو حرم ک بودیم ...

اونجا چادر میدن به کسایی ک ندارن ک تو حرم بپوشن بع منم دادن تو حرم بپوشم 

یه پسره تو حرم اومده چشمک میزنه هی 

حداقل اونجا حرمت نگه میداشتی...

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐