2777
2789
والا من عقد آریایی شون رو دیدم دلم واسه دختره سوخت ، نه احساسی نه نگاه عشقولانه ای ، همه اش بالا و پ ...

وای دلت برای زن گلزار سوخت؟؟؟😂😂😂😂اون الن تو بغلشه

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای دلت برای زن گلزار سوخت؟؟؟😂😂😂😂اون الن تو بغلشه

یعنی بغل یه مرد۵۰ ساله برا دختر ۲۰ ساله اینقد خواستنیه؟

خدایا میدونی؛میبینی و میتونی!حاجت ناممکن منو با عظمت و سخاوت خودت بهم بده!هرکی امضامو خوند برای حاجتم یه صلوات بفرسته
یعنی بغل یه مرد۵۰ ساله برا دختر ۲۰ ساله اینقد خواستنیه؟

دیگ چاقو نزاشتن زیر گلوش که؟ خواستنیه حتما 

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
والا من عقد آریایی شون رو دیدم دلم واسه دختره سوخت ، نه احساسی نه نگاه عشقولانه ای ، همه اش بالا و پ ...

اگه دختره رو دوست نداشت که باهش ازدواج نمی‌کرد و اینهمه هزینه عروسی نمی کرد براش ،والا من کسی رو دیدم سر خطبه عقد دوماد گریش گرفت خیلی احساسی ب سال نکشید جدا شدن ،البته اینجا ایرانه دیگه کلا تو هر مراسمی پشت صاحب مجلس حرف و حدیثه کلا باید به چیزی واسه ایراد گرفتن و غیبت  پیدا کنیم 🤦🤦

اه اه اه نه بازیگره نه قیافه داره نه شخص مهمیه نه کار مثبتی انجام داده نه خیری برا مردم داشته نه هیچی نمیفهمم چرا کلللل یه کشور براش خودشونو خفه میکنند جالبه تهشم میگیم چرا ما اینقدر بدبختیم چرا کشور پیشرفت نداره