2777
2789
رنگ استخوانیشو استفاده کردی قشنگ میشه ؟؟

نه استفاده نکردم اون رنگ رو 

بنفش و آبی و زرشکی فعلا دارم

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی شامپو ضدزردی ی مدت استفاده کردم چون موهام توعروسیم سوخته بودن موهام بدتر خراب کرد

نه منظورم شامپو رنگی هست مارکس یادم رفته دوستم گرفته بود عالی بود یک هفته رنگش میموند انگار موهاتو رنگ زدی

اخه خانوما میگن ک وقتی دس میزنی پاک میشه

مث حالت تافت ميمونه ، مارك لورال بد نبود ( فكر كنم مارك با مارك هم فرق كنه كاراييش) البته مشكيش رو من داشتم ، اينكه كل سر رو رنگ كني رو نميدونم براي ريشه ها بد نبوده نميگم ١٠٠ درصد ولي تا حد زيادي خوب بُود 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
برا موهای معمولی هم میشه استفاده کرد عزیزم . حتی دختر بچه ها

ممنونم💚💚خیلی لطف کردی امکان داره بدونم اسمش چیه همون بگم اسپری مو؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
ممنونم💚💚خیلی لطف کردی امکان داره بدونم اسمش چیه همون بگم اسپری مو؟

بله .اسپری رنگ مو موقت . که مثل تافت هست

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
بله .اسپری رنگ مو موقت . که مثل تافت هست

مرسی عزیز قربونت

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اهان حله پس استخوانیشو میگیرم ببینم چجوری میشه

سلام شما رنگ مو موقت استفاده کردی؟ راضی بودی؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
2790
2778
2791
2779
2792