صبح بخیر من دیگه خسته شدم از موخورههههه😭😭😭توروخدا ی چی بگین ک اینا بررررن من کوتاه میکنم نوک گیری میکنم آروم شونه میزنم میزارم خودشون خشک شدن از سشوار اتو اینا استفاده نمیکنم 😭دیگه نمیدونم چیکار کنم
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
خواهرم میگفت یکی ازآشناهارودیدم رنگ موهاش خیییلی قشنگ شده بودازش اسم رنگ موشوپرسیده بوداونم گفته بوداصلارنگ نکردم یه مدت موهام وزشده بودوموخوره داشتم یه نفربه گفته روغن زیتون وارده تخم مرغ بزن خوب میشه منم یه باریدم دیدم یکم بهترشدن دوباردیگه م زدم دیگه موهام هم رنگ گرفته هم موخوره ازبین رفته هم لخت شده گفته هفته ای یه بارمیزنم هم تقویت کننده س وپرپشت میکنه هم اصلاضررنداره هم موهامون طلایی تقریباتیره کرده
عزیزم موهات رو با کشمو میبندی؟ کش مو خیلی شدید موخوره میاره جای اون با کانزانشی ببند تنها وسیله راح ...
اره
آها مرسی
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
خواهرم میگفت یکی ازآشناهارودیدم رنگ موهاش خیییلی قشنگ شده بودازش اسم رنگ موشوپرسیده بوداونم گفته بود ...
🥲کاش نتیجه بگیرم مرسی