2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌸

☘﷽☘اللَّهُمَّ وَ أَسْتَغْفِرُكَ لِكُلِّ ذَنْبٍ خَطَوْتُ إِلَيْهِ بِرِجْلِي أَوْ مَدَدْتُ إِلَيْهِ يَدِي أَوْ تَأَمَّلَهُ بَصَرِي أَوْ أَصْغَيْتُ إِلَيْهِ بِسَمْعِي أَوْ نَطَقَ بِهِ لِسَانِي أَوْ أَنْفَقْتُ فِيهِ مَا رَزَقْتَنِي ثُمَّ اسْتَرْزَقْتُكَ عَلَى عِصْيَانِي فَرَزَقْتَنِي ثُمَّ اسْتَعَنْتُ بِرِزْقِكَ عَلَى مَعْصِيَتِكَ فَسَتَرْتَ عَلَيَّ ثُمَّ سَأَلْتُكَ الزِّيَادَةَ فَلَمْ تُخَيِّبْنِي وَ جَاهَرْتُكَ فِيهِ فَلَمْ تَفْضَحْنِي فَلَا أَزَالُ مُصِرّاً عَلَى مَعْصِيَتِكَ وَ لَا تَزَالُ عَائِداً عَلَيَّ بِحِلْمِكَ وَ مَغْفِرَتِكَ يَا أَكْرَمَ الْأَكْرَمِينَ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اغْفِرْهُ لِي يَا خَيْرَ الْغَافِرِينَ.بار خدایا ! 

از تو آمرزش می طلبم برای هر گناهی که با پای خود به سوی آن گام برداشتم، یا دستم را به سوی آن دراز کردم، یا چشمم با دقت آن را نظاره کرد، یا گوشم را به سوی آن باز نمودم، یا زبانم به آن گویا شد، یا آنچه را به من عطا کردی در آن خرج کردم، سپس با وجود عصیان از تو روزی خواستم و تو به من دادی. آنگاه از رزق تو در راه معصیت کمک گرفتم و تو آن را پوشاندی، سپس از تو بیشتر خواستم باز ناامیدم نکردی و آشکارا آن را مرتکب شدم، رسوایم ننمودی و پیوسته بر معصیتت اصرار می ورزم، ولی همواره توبه ام را میپذیری و با حلم مغفرتت گذشت میکنی ای کریمترین کریمان! پس بر محمد و آل محمد درود فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!💚

بخشی از استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین (ع) (بند ۴۲)🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹حال دلتون خوب، لبتون خندون و زندگیتون پر از آرامش باشه ان شاءالله 😍

تلاوت یک صفحه از قرآن کریم همراه با تدبر در معانی؛

🎆وعده امشب ما: صفحه صد و سی قرآن کریم: سوره انعام، آیات ۱۹ تا ۲۷ 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

قُلْ أَیُّ شَیْءٍ أَکْبَرُ شَهَادَةً قُلِ اللَّهُ شَهِیدٌ بَیْنِی وَبَیْنَکُمْ وَأُوحِیَ إِلَیَّ هَذَا الْقُرْآنُ لِأُنذِرَکُم بِهِ وَمَن بَلَغَ أَئِنَّکُمْ لَتَشْهَدُونَ أَنَّ مَعَ اللَّهِ آلِهَةً أُخْرَى قُل لَّا أَشْهَدُ قُلْ إِنَّمَا هُوَ إِلَهٌ وَاحِدٌ وَإِنَّنِی بَرِیءٌ مِّمَّا تُشْرِکُونَ

بگو: کدام‌ چیز گواهی‌اش‌ بزرگ‌تر ‌است‌! بگو: ‌خدا‌ میان‌ ‌من‌ و ‌شما‌ گواه‌ ‌است‌، و ‌این‌ قرآن‌ ‌به‌ ‌من‌ وحی‌ ‌شده‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌شما‌ و ‌هر‌ کس‌ ‌را‌ ‌که‌ [‌این‌ پیام‌] ‌به‌ ‌او‌ برسد بدان‌ هشدار دهم‌ آیا ‌شما‌ شهادت‌ می‌دهید ‌که‌ ‌با‌ ‌خدا‌ خدایان‌ دیگری‌ هست‌! بگو: ‌من‌ چنین‌ شهادتی‌ نمی‌دهم‌ بگو: فقط ‌او‌ معبود یگانه‌ ‌است‌ و ‌من‌ ‌از‌ آنچه‌ شریک‌ ‌خدا‌ می‌سازید بیزارم‌(۱۹)

الَّذِینَ آتَیْنَاهُمُ الْکِتَابَ یَعْرِفُونَهُ کَمَا یَعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُمُ الَّذِینَ خَسِرُوا أَنفُسَهُمْ فَهُمْ لَا یُؤْمِنُونَ 

کسانی ‌که‌ کتابشان‌ داده‌ایم‌، ‌او‌ [پیامبر] ‌را‌ می‌شناسند ‌آن‌ سان‌ ‌که‌ فرزندان‌ ‌خود‌ ‌را‌ می‌شناسند کسانی‌ ‌که‌ ‌خود‌ ‌را‌ ‌به‌ زیان‌ افکنده‌اند ایمان‌ نمی‌آورند(۲۰)

وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ کَذِبًا أَوْ کَذَّبَ بِآیَاتِهِ إِنَّهُ لَا یُفْلِحُ الظَّالِمُونَ 

و کیست‌ ستمکارتر ‌از‌ کسی‌ ‌که‌ ‌بر‌ ‌خدا‌ دروغ‌ بندد ‌ یا ‌ آیات‌ ‌او‌ ‌را‌ تکذیب‌ کند! بی‌تردید ستمکاران‌ رستگار نمی‌شوند(۲۱)

وَیَوْمَ نَحْشُرُهُمْ جَمِیعًا ثُمَّ نَقُولُ لِلَّذِینَ أَشْرَکُوا أَیْنَ شُرَکَاؤُکُمُ الَّذِینَ کُنتُمْ تَزْعُمُونَ 

و روزی‌ ‌که‌ همه ‌آنها‌ ‌را‌ گرد آوریم‌، آن‌گاه‌ ‌به‌ مشرکان‌ گوییم‌: کجایند شریکان‌ ‌شما‌ ‌که‌ ‌آنها‌ ‌را‌ [شریک‌ ‌خدا‌] می‌پنداشتید!(۲۲)

ثُمَّ لَمْ تَکُن فِتْنَتُهُمْ إِلَّا أَن قَالُوا وَاللَّهِ رَبِّنَا مَا کُنَّا مُشْرِکِینَ سپس‌ پاسخ‌ و عذر ‌آنها‌ جز ‌این‌ نیست‌ ‌که‌ بگویند: ‌به‌ خدایی‌ ‌که‌ پروردگار ماست‌ [سوگند] ‌ما مشرک‌ نبودیم‌(۲۳)

انظُرْ کَیْفَ کَذَبُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ وَضَلَّ عَنْهُم مَّا کَانُوا یَفْتَرُونَ

بنگر ‌که‌ چگونه‌ ‌به‌ ‌خود‌ دروغ‌ گفتند و آنچه‌ می‌بافتند ‌از‌ [دست‌] ‌آنها‌ ‌بر‌ باد رفت‌(۲۴)

وَمِنْهُم مَّن یَسْتَمِعُ إِلَیْکَ وَجَعَلْنَا عَلَى قُلُوبِهِمْ أَکِنَّةً أَن یَفْقَهُوهُ وَفِی آذَانِهِمْ وَقْرًا وَإِن یَرَوْا کُلَّ آیَةٍ لَّا یُؤْمِنُوا بِهَا حَتَّى إِذَا جَاءُوکَ یُجَادِلُونَکَ یَقُولُ الَّذِینَ کَفَرُوا إِنْ هَذَا إِلَّا أَسَاطِیرُ الْأَوَّلِینَ 

و ‌از‌ ‌ایشان‌ کسانی‌ هستند ‌که‌ ‌به‌ [ظاهر] ‌به‌ تو گوش‌ می‌دهند، و ‌ما ‌بر‌ دل‌هایشان‌ سرپوش‌ قرار داده‌ایم‌ ‌که‌ فهم‌ ‌آن‌ نکنند و ‌در‌ گوششان‌ سنگینی‌ نهاده‌ایم‌ و ‌اگر‌ تمام‌ نشانه‌های‌ حق‌ ‌را‌ ببینند باز ‌به‌ ‌آن‌ ایمان‌ نمی‌آورند، ‌تا‌ جایی‌ ‌که‌ چون‌ نزد تو آیند ‌که‌ ‌با‌ تو جدال‌ کنند، کافران‌ می‌گویند: ‌این‌ [کتاب‌] جز افسانه‌های‌ پیشینیان‌ نیست‌(۲۵)

...

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

...وَهُمْ یَنْهَوْنَ عَنْهُ وَیَنْأَوْنَ عَنْهُ وَإِن یُهْلِکُونَ إِلَّا أَنفُسَهُمْ وَمَا یَشْعُرُونَ و آنان‌ [مردم‌ ‌را‌] ‌از‌ ‌آن‌ باز می‌دارند و [‌خود‌ نیز] ‌از‌ ‌آن‌ دور می‌شوند، ولی‌ جز خودشان‌ ‌را‌ هلاک‌ نمی‌کنند و نمی‌دانند(۲۶)وَلَوْ تَرَى إِذْ وُقِفُوا عَلَى النَّارِ فَقَالُوا یَا لَیْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُکَذِّبَ بِآیَاتِ رَبِّنَا وَنَکُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ و کاش‌ ‌آنها‌ ‌را‌ هنگامی‌ ‌که‌ برابر آتش‌ نگاه‌ داشته‌ می‌شوند می‌دیدی‌ ‌که‌ می‌گویند: ای‌ کاش‌ بازگردانده‌ می‌شدیم‌ و دیگر آیات‌ پروردگار خویش‌ ‌را‌ انکار نمی‌کردیم‌ و ‌از‌ مؤمنان‌ می‌شدیم‌(۲۷)🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

بار الها همه ما را به راه راست هدایت بفرما و رفتار، گفتار، کردار و پندار ما را نیکو بگردان و تا آخر عمر سلامتی روح و جسم را نصیب ما بگردان و ما را به هیچ شخصی جز خودت محتاج نگردان و عاقبت کلیه امور دنیوی و اخروی ما را ختم بخیر بگردان آمین یا رب العالمین🌸

«بسم الله الرحمن الرحیم💟 ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ العلی العظیم» «أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ» لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّيْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ🌷سبحان الله و الحمد لله و لا اله الا الله و الله اکبر 💟 استغفرالله ربی و اتوب الیه 🌸رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّیَّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقِینَ إِماماً 🌸اَللَّهُمَّ ارْزُقنا رِزْقاً حَلاَلاً طَیِّباً واسِعاً 🎉 ربَنا اتِنا فِی الدُّنْیا حَسَنَهً وَ فِی‌الاخِرَهِ حَسَنَهً وَ قِنا عَذابَ النّار وَ عَذابَ الْقَبرِ بِرَحْمَتِکَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ😍«اللَّهُمَ‏ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ، وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ ، الْأَحْیَاءِ مِنْهُمْ وَ جَمِیعِ الْأَمْوَاتِ»🌸بسم الله الرحمن الرحیم💟 یا نُورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکْفِنی الْشُّرُورَ وَ افاتِ الدُّهُورِ وَ اَسْئَلُکَ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ🌸 اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ. أَللّهُمَّ ارْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَومَ الْوُرُود وَ ثَبِّتْ لِی قَدَمَ صِدْق عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ أَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ (علیه السلام) 🌹 أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰا🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صاحب‌ الزمان🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

تقدیم به روح پاک ۱۴ معصوم (ع) و شفاعت خواهی از ایشان، فرج امام زمان (ع)، روح پاک عزیزان سفر کرده، سلامتی، عاقبت بخیری، گشایش کارها، رزق و روزی حلال و وسیع و حاجت روایی فرزندان، عزیزان و همه شما همراهان بزرگوار 😍

التماس دعا🌹

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که من رو دعوت کردید 🙏 دوستان یه صلوات برای حیوانات معصوم و بی زبون بفرستید  امشب دیگه خیلی گریه کردم برای بی پناهیشون   چقدر بعضی ها نطفه شون ناپاک بوده که به این بیزبونها آزار میرسونن 

با حیوانات مهربون باش♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تقدیم به ساحت مقدس امام زمان (عج)

التماس دعا

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

سلام ممنون گلم خیر ببینی  ان شاالله بسیار عالی 

اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

یاعلی ع

💜اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💜السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💜لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💜ممنون💜 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💜خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💜 ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️