2777
2789
برای چی میخوای سقط کنی:)؟

از ۱۸ سالگی اسکزوفرنی داشتم سه سال طول کشید تا بتونن مجبورم کنند دارو بخورم 

تازه تحت کنترلم و بهتر شدم البته مال من زیاد نبود خلاصه 

اگه داروم ول کنم ممکنه به خودم یا اطرافیانم آسیب بزنم قبلا می خواستم شوهرم بکشم چون فکر می کنم همه علیه من هستند 

و برای همین تصمیم به سقط دارم تا بتونم دارو مصرف کنم و تحت کنترل باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامه گرفتم واسه سقط امروز از روان پزشک ولی شوهرم دلش هست نگه دارم ولی من تواناییش ندارم شوهرمم میگه ...

الان تاپیکتو خوندم من خودم از خانواده پدرم دو نفر اسکیزوفرنی هستن و شرایطتو درک میکنم

بنظرم وقتی شرایط روحیشو نداری سقط کن و با همراه اینکه شوهرت انقد فهمیدس

بهتر از اینه که بیاریش و فردا بیاد بهت بگه چرا منو اوردی وقتی مشکل داشتی؟

بنظرم بزار وضعیتت بهتر شه یکم و بعد اقدام کن

از ۱۸ سالگی اسکزوفرنی داشتم سه سال طول کشید تا بتونن مجبورم کنند دارو بخورم  تازه تحت کنترلم و ...

قبول نداشتم بیمارم و از مرکز منو بردن چند هفته مرکز بودم تا اینکه بهتر شدم و دارو مصرف کردم

از ۱۸ سالگی اسکزوفرنی داشتم سه سال طول کشید تا بتونن مجبورم کنند دارو بخورم  تازه تحت کنترلم و ...

اره درکت میکنم منم تو خانواده پدرم عمم و عموم اینطورین و زیر نظر دکتر نبودن اول و من که ۵ سالم بود قشنگ یادمه میومد جلوم و میگفت مادرت مرده و منه پنج ساله نابود میشدم و بعد وضعیتشون انقدر بد شد الان ۲ساله بسترین

بنظرم زیر نظر باشی تا بهتر بشی و بعد اقدام کنی بهتر از اینکه یه مادر مریض باشی که حوصلع نداره

دورت بگردم جنین و دیدی یا فقط خون ریزیه؟

دیدم 😭😭 بعد ترسیدم گریه میکردم مامانم اومد پیشم بهم گفت نگاه نکن نصفش داخل بدنم بود نصفش بیرون یه پلاستیک داد بهم فقط گفت چشاتو ببند و بکش همون کارو کردم بعد رفتم زایشگاه 

شوهرم امروز بهم گفت رحم اجاره ای بچه میاریم تو نگران این مسعله نباش

اره وقتی انقد شوهرت درکت میکنه و بهت فشار نمیاره خودتو مجبور نکن و یادت باشه اول سلامتی تو مهمه بعد بچه 

وگرنه هیچکس یه مادری که حوصله خودشو نداره و مریضه نمیخواد که بخاطر بیماریت فردا با شوهرتم بد بشی