2821
2789
عنوان

ناحیه بیکیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 894 بازدید | 37 پست
من هر طور فکر میکنم نمیدونم چطور لخت مادرزاد شی جلو مردم  البته هر کی عقیده داره من این طورم

من اینطور بودم اما بعد گفتم فقط که من نمیرم این هممممه آدم رفتن اونا هم دیدن ما هم یکی از اونا 

اونا هرروز کلی میبینن براشون فرقی نداره چه ما چه یکی دیگه 😂😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

من دو دلم نمیدونم برم یا نه یعنی روم نمیشه عادی رفتار میکنه اپراتور؟ پوزیشناش چطوریه بلد نیستم خودش ...

اون هرروز کلی میبینه البته که عادی رفتار می‌کنه😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

برای ما که دفعه اوله عادی نیست برای اونا نه چون هرروز کارشون همینه 

من دو دلم نمیدونم برم یا نه یعنی روم نمیشه عادی رفتار میکنه اپراتور؟ پوزیشناش چطوریه بلد نیستم خودش ...

اصلا نگاتم نمیکنه 

خودتم یه عینک میزنی هیچ جا رو نمیبینی 

اونا اینقدددد دیدن. من خودم روم نمیشد بار اول که رفتم دیگه حله 

پوزیشناشم خیلی راحته خودش میگه چکار کن. بعد اون ناحیه کلا ۳۰ ثانیه ای زده میشه و تمام 

یا رب نگاه کس، به کسی آشنا نکن. ور میکنی کرم کن و از هم جدا نکن...