وینارو مدیر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 عنوان سونو NT | مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست بچه ها من امروز سونو ان تی پرسیدم فیمتشو گفت یکو پونصد دو هفته پیش پرسیدم پونصد شهر شما چقدره ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋» 1402/03/22 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 جای دولتی بلد نیستم تو شیراز دکتر نظری دولتی قیمتش بسیار مناسبکارش عالی
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5026 کجا ؟ تامین اجتماعی هستم رفتم جایی که طرف قرار داد داشت . فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 دکتر نظری دولتی قیمتش بسیار مناسب کارش عالی من شیرازم «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 تامین اجتماعی هستم رفتم جایی که طرف قرار داد داشت . اها من ازادم ولی ازاد هم یکو خورده ای نیست دیگه «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
aztabestan عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5026 اها من ازادم ولی ازاد هم یکو خورده ای نیست دیگه نه نیست . میدیدم اونایی که ازاد بودن هم ۵۰۰ و خورده ای میدادن . فقط گوشہ چشمے از نگاه خدا براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 نه نیست . میدیدم اونایی که ازاد بودن هم ۵۰۰ و خورده ای میدادن . شما کدوم شهری «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 جای دیگه قیمت بگیر یک و پونصد واسه ان تی الکی زیاده قیمتش این نیست اخه منم گفتم شوهرم دعوام کرد که چرا اصرار میکنی همینجاها یکیشو برو «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 من شیرازم شیراز هستنبلوار زند روبرو هتل پارسکوچه جنب ساختمان نگین ۱۵
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 شیراز هستن بلوار زند روبرو هتل پارس کوچه جنب ساختمان نگین ۱۵ شما اخرین بار کی رفتین ؟ و اینکه زیر نظر کدوم دکتر هستین ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
حانیماه عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2132 شما اخرین بار کی رفتین ؟ و اینکه زیر نظر کدوم دکتر هستین ؟ من اخرین بار هفته قبل رفتمسونو انومالی داشتمتشخیصش عالیه عالیدکترم شهرستانه
وینارو مدیر استارتر عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 6444 من اخرین بار هفته قبل رفتم سونو انومالی داشتم تشخیصش عالیه عالی دکترم شهرستانه هزینش چقدر شد واسه شما انومالی فرق داره با ان تی ؟ «...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»