zahraaaw___18 مدیر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3660 عنوان دخترا بدویید 🙃🥀 | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 18 پست رابطه ی سالمو میخام تموم کنم دلم بهش وصله درستع ک هیشکو ندارم جز خودش ولی وقتی شرایطو سنجش میکنم میبینم شدنی نیست ک بهم برسیم بنا ب دلایلی ..میشه یکم حرفای خوب و انگیزشی بدید تا بتونم کات کنم چون آخرش واقعا خودم ضربه خواهم دید 🙃🥀 1402/03/22 | 19:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6450 اگه از عشق طرف نقابلت مطمعنی ک همیشه پا ب پات میمونه آره حتما بگو و هیچوق دستشو ول نکن شرایط هرچیم ب ... نه مطمئن نیستم دوسم داره حتی اون یکی پسر داییم اومد خاستگاریم هیچ واکنشی نشون نداد 🙃🙂 یا ابوفاضل آقای من😍🥺
zahraaaw___18 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3660 نه مطمئن نیستم دوسم داره حتی اون یکی پسر داییم اومد خاستگاریم هیچ واکنشی نشون نداد 🙃🙂 پس دوست نداره کسی ک بخاد شرایطو ب جون میگیره و میاد جلو ولی هیچوقت دست دختری ک دوسش داره رو ول نمیکنه من خودم ب همین خاطر میخام کات کنم چون چشش میترسه رک نمیتونه بگه ک اینده م رو با تو میخام 🙃
کاپور عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 6450 پس دوست نداره کسی ک بخاد شرایطو ب جون میگیره و میاد جلو ولی هیچوقت دست دختری ک دوسش داره رو ول نمیکن ... خیلی بده اینطوری حتی اون موقع هم که دوسم داشت بهم نمیگفت دوست دارم خیلی مغرور یا ابوفاضل آقای من😍🥺
zahraaaw___18 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 3660 خیلی بده اینطوری حتی اون موقع هم که دوسم داشت بهم نمیگفت دوست دارم خیلی مغرور خدا ب داد دلمون برسه خواهر :)