2821
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 45 پست
واااا ببخشیدا واقعا خیلی بی فکرین مگه بدبخت‌چیگفت حالا خوبه چهار ساله باهمین متاسفم😐

بهم برخورد غرورمو شکست. انگار ک من گفتم بریم بیرون، خودش قرار میذاره بعدم میگه پس کارام چی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه چی باید بگه ک ارزش دختره معلوم بشه پیشش؟  ینی ی ناهار دو ساعته با رلش انقدر وقتشو میگرفت؟ ...

عزیزم دعوا تو رابطه هست دخترو پسر از یه ارزش برخودارن 

منو شوهرمم خیلی باهم دعوا میکردیم ولی بلاک نه 

چهار سال زمان کمی نیس 

اکانت قبلیم تعلیق شد😑زن ممدم🧸 مامان دوقلوها

خدایی چطوری این همه باهم میمونین؟

منتظر می‌مونین بیان بگیرنتون؟؟

من خودم از چندتا مرد که دیگه پخته و تقریباً دیگه دارن جوونی رو میگذرونن پرسیدم پسرها میان بگیرن بعد از چند سال؟؟

جواب همگی همین بود که: مردی بخواد دختری رو بگیره نهایت یکی دوسال منتظر می‌ذاره و بعد شروع می‌کنه برنامه ریزی کنه واسه ازدواج.

عمر خودتو پای هر کسی نذار

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
بهم برخورد غرورمو شکست. انگار ک من گفتم بریم بیرون، خودش قرار میذاره بعدم میگه پس کارام چی

عزیزم این چیزی نبود ک بخاطرش بلاک کنی معلومه دوسش داری خب چهار سال کم نیس نباید بلاکش میکردی شاید بنده خدا کار براش پیش اومد یکم مهربونتر رفتار کن 

دعوا داریم تا دعوا پسره قشنگ بهش گفت کارم مهمتره و تو داری وقتمو میگیری

این یعنی باهاش راحت بوده 

ک بهش گفته کار دارم 

الان من ب شوهرم بگم بریم بیرون اون بگه نه کار دارم من باید طلاق بگیرم بگم من براش مهم نیستمم 

این یعنی باهاش راحت بوده  ک بهش گفته کار دارم  الان من ب شوهرم بگم بریم بیرون اون بگه نه ...

عزیزم من بهش نگفتم ک بریم. خیلی موقع ها شده ک اره گفتم بریم اون گفته سرم شلوغه. ولی اینبار خودش اصرار داشت بریم ناهار، بعد شب برگشت گفت پس کارام چی