ددذددد مدیر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 38 عنوان هپاتیت آ | مشاهده متن کامل بحث + 6434 بازدید | 92 پست با شخصی ک هپاتیت آ داشته و الان فهمیدم ک داشته و بیما بوده پمپرزشو عوض کردم برخورد داشتم باید چیکار کنم؟از استرس دارم میمیرم😭😭 تعداد رای : 6 نظرسنجی هپاتیت آ،با شخصی ک هپاتیت آ داشته و الان فهمیدم ک داشته و بیما بوده پمپرزشو عوض کردم برخورد داشتم باید چیکار کنم؟از استرس دارم میمیرم😭😭 راه درمانی هست 5 83% چی کنم 1 16% 1402/03/22 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97113 عزیزم قسمت شد شما غیر از گل بازم راهنمایید کنید😭پسر خالم کارتن خوابه اومد خونمون دستشو به همه جا می ... سلام عزیزم نه نگران نباش به ابن راحتی چیزی منتقل نمیشههپاتیت آ درمان داره کلا ولی نگران چیزی نباشنترس #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
دختران_آریایی۹۰۹۵ عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 18296 سلام عزیزم نه نگران نباش به ابن راحتی چیزی منتقل نمیشههپاتیت آ درمان داره کلا ولی نگران چیزی نباشنتر ... خودت چی خوبی آزمایشات خوب شد؟رفتم دکتر آزمایش برای من وبچه هام نوشت..گفت امکانش صفر هست ولی برای خیال راحتیت آزمایش هپاتیت وایدز مینویسم وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 97113 خودت چی خوبی آزمایشات خوب شد؟رفتم دکتر آزمایش برای من وبچه هام نوشت..گفت امکانش صفر هست ولی برای خیا ... بله گلم خوبم خداروشکرشمام نگران نباش پس اصلا چیزی نمیشه اگه دکتر هم گقته صفرهفقط برو بعد از سه ناه آزمایش بده خیالت راحت بشهگلمعزیزم #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم