2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 37 پست
منم اینجوری بودم انگار الان میخوایدپریود بشی خبری نیس انشالله که بارداری

جدی میگین 😃.

خدا کنه حامله باشم ❤🌸

ان شاءالله

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره رفتم گفت سالمه غربالگری اولم ام ۷ تیر میرم 

خداروشکر

من برای ۱۲ تیر نوبت nt دارم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم اینجوری بودم انگار الان میخوایدپریود بشی خبری نیس انشالله که بارداری

میشه بیشتر توضیح بدید در مورد علائمتون 🌸

لطفا💙🌸.

میخوام بدونم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

خوب میشی اون برا بارداریه ای خدا ایشالا بسلامت تمومش کنیم و دنیاشون بیاریم اون روز ک زایمان میکنی به ...

ان شاءالله لطفا برای ما منتظرا هم دعا بخونید شاید دعای شما در حق ما قبول شد🌸💙🌿

ان شاءالله لطفا برای ما منتظرا هم دعا بخونید شاید دعای شما در حق ما قبول شد🌸💙🌿

انشالا که دامنتون سبز بشه عزیزم نگران نباش ...من خودم نیت کردم قران رو ختم کنم هنوز جز هفت بودم فهمیدم حاملم 🥹

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
انشالا که دامنتون سبز بشه عزیزم نگران نباش ...من خودم نیت کردم قران رو ختم کنم هنوز جز هفت بودم فهمی ...

قربانت 🌿💙🌸

انشاءالله نی نی جون به سلامتی به دنیا بیاد سالم و سلامت باشین دو تاتون

هستی عسلم خوشبین باش 

ان شاءالله خدا از دهنت بشنوه 🌸💙🌿

خوب میشی اون برا بارداریه ای خدا ایشالا بسلامت تمومش کنیم و دنیاشون بیاریم اون روز ک زایمان میکنی به ...

الهی امین خدا بهمون بچه سالم بده اشکال نداره تحمل میکنیم درداشو

اخ ایشالا 

من این علائمو داشتم ؟میشه بگین شما هم همین علائمو ذاشتی؟

شماا قبل بارداری کمرتون درد میکرد ؟مثلا میگفتید هر آن پریود میشم درد داشتید و پریود نشدید ؟

یا ببخشید ترشحات شیری رنگ داشتید بعد یک روز قبل پریود دیگه نداشتید خشکه خشک ؟

آخه ۱۹ روزه آمپول زدم این علائمو دارم تخمدان چپم گاهی درد میگیره زیر دلم گاهی درد میکنه ...

خدا کنه حامله باشم🤲🏻😓