2777
2789
عنوان

خونه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 31 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخت نگیر سیاست داشته باش درحد چیدن سفره کمکش کن درد دل نکن و مجال درد دل هم بهش نده .محترمانه رفتارکن چشم و ابرو نازک نکن بیشتر بزار اون حرف بزنه و با لبخند ملیحی همراهیش کن ..خیلی جاریها ادمهای خوبین زمان میخواد تا ثابت بشن چیز خاصی نیس فکرکنم فقط ذهنیتت رو کمی مسموم کردن 🥰

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
اصصصصلا غیبت کسی رو پیشش نکن پشیمون میشی فقط دوتا گوش باش  و در مورد مباحث آمریکا و اب و هوا ب ...

اگه من جاریام از اینا صحبت کنم مغرشون رگ ب رگ میشه   

جاری ما فقط دوس دارن بحث داغ مادرشوهر و خواهر شوهر باشه ک من اهلش نیستم 

برای همین زیاد باهاشون حرف نمیزنم تو مهمونیا 

فقط ب حرفاشون گوش میدم 

حرفاشونم ن تایید میکنم ن رد میکنم 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اگه من جاریام از اینا صحبت کنم مغرشون رگ ب رگ میشه     جاری ما فقط دوس دارن بحث داغ مادر ...

چه شخصیت خوبی داری 

منم اینطوریم گرم و صمیمی ولی اصلا غیبت نمیکنم پیششون فقط حرفای پیش پا افتاده 

از حرفی هزار حرف درمیارن 

💖

دست خالی نرو 

بیشتر شنونده باش 

خیلی جو گیری نشی ظرفاشم بشوری فقط موقع چیدن سفره بپرس کمک نمیخوای و ....

آخر سر هم با کلماتی مثل همه چیز عالی بود و خیلی خوش گذشت تشکر کن 

ببخشیدا انقدر ریز توصیه میکنم چون اگه مثل جاری من باشه میگه انقدر نخورده بود شب مهمونی هی به من می‌گفت خیلی زحمت کشیدی غذاهات خیلی خوشمزه بود 🫤🫤

طرف دعوت کرده عزت گذاشته

نرفته انرژی منفی و فاز منفی چیه برداشتی آخه قتلگاه

دعوتتون نکنن یه جورید دعوتم‌میکنن یه جور دیگه بی منت میکنی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اگه من جاریام از اینا صحبت کنم مغرشون رگ ب رگ میشه     جاری ما فقط دوس دارن بحث داغ مادر ...

مثلا همینطوری ثابت فقط نگاه میکنی؟

پس چرا مامان بیچاره من رو براش حرف درست کردن فلانی مریض و گیج و پرت و پلاس؟؟

با خودت اسپری فلفل اصلحه اینا ببر ناکارشون کن

وای 😂😂😂😂شهناز افشار

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

تازه کاربریم دیدی    

من از حرفت خندم گرفت گفتی اسپری فلفل ببر ،بعد دیدم اسم کاربری از حرفت هم خنده دار تره😆😆😆😆زنده باشی اینقد بانمکی

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

من از حرفت خندم گرفت گفتی اسپری فلفل ببر ،بعد دیدم اسم کاربری از حرفت هم خنده دار تره😆😆😆😆زنده با ...

فدای تو   

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑