2821
2789
عنوان

دی دی سایت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بلد نیستم عزیز

تاپیک من رو باز کنی سه تا نقطه داره گزارش زدن رو میزنی علت رو مینویسی خودش میخواد تموم 🥲

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه سر بهش زدم قبلا ولی واقعا می گن؟

میشه کمکم کنی ؟

تاپیک آخرم رو گزارش بزنی ب ۹ نفر نیاز دارم ی نفر تاحالا زده مرسی عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اون جا هم از مشکلاتشون میگن

خیلی کم 

اکثراً زخم خورده های نی نی سایتی هستند😂 

اومدن نی نی سایت درخواست دوستی به خانم ها دادن یا تاپیک ممنوعه زدند تعلیق شدند رفتن داخل ددی سایت عضو شدند 

یبار خودم دیدم یکیشون میگفت نی نی سایت مزخرف ترین سایته 🙄

کلاً اومدن دق و دلی شون رو اونجا در بیارن 😅

نی نی یار تعلیق می کنه اگر گزارش بزنم بزارید امروز لینکشو حذف تاپیک 

برام بالا نمیاره تاپیکام ک‌بذارم حذف 🥲

ن خودم زدم برای دوستان مشکلی پیش نیومده تا حالا 

زدم

بوس بهت مهربونم برات صلوات فرستادم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز