2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 34 پست
مگه الجی تو بازار هست؟اگرهم باشه فکر کنم گرونه،یخچال الکترواستیل رو خودت داری راضی ای ازش؟

اره منم تازه خریدم برای جهیزیم 

سایده یخ سازم داره خوبه موتورش ایتالیایی هست

از بانه جوانرود گناوه باید الجی پیدا کنی 

تیوی الجی و سامسونگ اصلا زمین تا اسمونه نسبت به مارکای دیگه

دنیا گذرد، محنت دنیا گذرد
دیروز اون فروشنده ای که داشت به من توضیح میداد گفتش ۴۳کیفیتش از سایزای پنجاه به بالا کمتره! دارم به ...

نمیدونم والا 

ولی من معتقدم خونه باید خیلی بزرگ باشه که تلویزیون سایز 50 بزاری 

و خب پذیرایی خونم شاید نزدیک به 15 - 16 متره 

خیلی هم اگه بزرگ بشه آشپزخونه رو هم بندازم روش نهایت بشه 30 متر  سایز 50 خیلی بزرگه... 43 واسه خونه ما کافیه من راضیم 

خدا..

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره منم تازه خریدم برای جهیزیم  سایده یخ سازم داره خوبه موتورش ایتالیایی هست از بانه جوانرود ...

آره واقعا الجی وسامسونگ یه چیز دیگه اند

ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم
نمیدونم والا  ولی من معتقدم خونه باید خیلی بزرگ باشه که تلویزیون سایز 50 بزاری  و خب پذی ...

به نظرمنم ۴۳برای شروع که مستاجریم و احتمالا آپارتمان کوچیک اجاره میکنیم مناسبه،فقط متاسفانه من سه تا خواهرشوهر زبون دراز دارم که میان درباره سایز وسایلم نظر میدن

ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم