سلام لطفا اگر کسی خبرداره از مارک هایی که الان توی بازار هستن برای یخچال و تلویزیون یه چیزی در حد متوسط روبه بالا از چه شرکتی خوبه
ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم
اره منم تازه خریدم برای جهیزیم سایده یخ سازم داره خوبه موتورش ایتالیایی هست از بانه جوانرود ...
آره واقعا الجی وسامسونگ یه چیز دیگه اند
ذهن تحلیل گر دارم،به ماورا الطبیعه اعتقادی ندارم،نمیخوام نظر وعقیدموبه کسی تحمیل کنم درعین حال از بحث کردن و شنیدن نظرات مختلف لذت میبرم...طرفدارتسامح و تساهل و دوستی فرهنگها و قومیت ها هستم
نمیدونم والا ولی من معتقدم خونه باید خیلی بزرگ باشه که تلویزیون سایز 50 بزاری و خب پذی ...
به نظرمنم ۴۳برای شروع که مستاجریم و احتمالا آپارتمان کوچیک اجاره میکنیم مناسبه،فقط متاسفانه من سه تا خواهرشوهر زبون دراز دارم که میان درباره سایز وسایلم نظر میدن