2777
2789
واقعا بنظرتون سنم زیاد نیست؟برای شغل پیدا کردن.یا ازدواج با آدم مناسب؟

نه اصلاااااا تازه تو اوج جوانی هستی اگه نتونستی ادامه تحصیل بدی سعی کن بری یه کارهنری مثل آرایشگری،نقاشی،خیاطی،فیلمبرداری و... هر چی که استعداد وعلاقه شو داری یاد بگیری فقط اراده محکم و پشتکار زیاد میخواد اون موقع انشاالله میتونی موفق بشی البته اگه شرایطش داری  کوتاهی نکن ،برای ازدواج هم  عجله نکن به نظر من دیر ازدواج کردن اصلا اشکالی نداره به شرط اینکه با آدم درستش ازدواج کنی  اون وقت موفق میشی 

نه اصلاااااا تازه تو اوج جوانی هستی اگه نتونستی ادامه تحصیل بدی سعی کن بری یه کارهنری مثل آرای ...

کارشناسی ارشد دارم.ولی اعتمادبنفسمو نابود کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارشناسی ارشد دارم.ولی اعتمادبنفسمو نابود کرده

این که خیلی خوبه دختر   توی چه رشته ای تحصیل کردی  به نظرمنم شما اعتماد به نفست پایینه  همون ادامه بده واقعا حیف نیست این همه سال زحمت کشیدی ولی استفاده ای نمیکنی از توانمندیات برو دنبال علایقت  

2790
2778
2791
2779
2792